Képzések rád hangolva! – Magyar Zsuzsa Creative Art School VIP

Építkezz erős alapokra! Tudásbiztos képzés = Biztos tudás, Magyar Zsuzsával! Tanuld meg a sminktetoválást a legmagasabb színvonalon, magabiztos gyakorlati tudás elsajátításával! Biztosan állíthatjuk, hogy a sminktetoválás a kozmetika legtartósabb eredményt nyújtó területe. Aki ezt választja, a vendége arcát évekre fogja meghatározni (x)
Vigyázz, kész, start! Exkluzív oktatás hatékonyan, célirányosan, modulrendszerben, egymásra építkezve

Kidolgoztam egy egyedi oktatási rendszert, amely 1-2 fős egyéni fejlesztésre adaptálható. Természetesen nem teszi feleslegessé az otthoni gyakorlást, de mindenképpen elősegíti a modellmunkák eredményességét, és ezzel hozzájárulunk a sikeres bevezetéshez.
Kezdő, újrakezdő középhaladó, haladó modulokban, speciális, az oktatási sablonokon felül személyre szabottan feltérképezzük azokat a pontokat, amelyek segítségével a jelenlegi szintről el tudunk rugaszkodni. Az élő modelles gyakorlatokkal megkoronázzuk az előzőekben alaposan elsajátított technikát. Így az elméletből és a gyakorlásból gyakorlat és rutin lesz.
A szalonmunka sikerének kulcsa a tartós eredményű technika és a színtartó pigmentálás. Tanuld meg a helyes technika kiválasztását és szelektív alkalmazását minden bőr-szituációra.

A MAGYAR ZSUZSA PMU/MICROBLADING képzésein szerzett tudásodat garantáltan azonnal tudod alkalmazni a hétköznapi munkád során. Válaszd startképzéseinket, és a jelen sikerélménye a tanulásban, a jövő sikere a munkádban lesz.

Azért, hogy a legjobb lehess! MASTERCLASS VIP Magyar Zsuzsával, Rád hangolva:

BRILLIANTLIPS – még soha nem volt ennyire plasztikus, ennyire természetesnek tűnő nagyítás rafinált színhatással – telt és tartós árnyalatok, fotogén munka trükkök nélkül is

– RAINBOWEYES – a tökéletes formájú, finoman sminkelt hatású szemek

– LIFELIKE Szemöldök – Két egyforma szemöldök márpedig nincsen!  Ma legalább 25 féle jellegzetes szemöldök sminktetoválás fajtát tudunk megkülönböztetni egymástól. Sminktetoválóként mindannyian azon fáradozunk, hogy a precíz, szimmetrikus szemöldökkel kiemeljük vagy megteremtsük az arc szépségét.  Hogyan választunk mi technikát, szálrendezést, amely minden szempontnak megfelel?  A harmónia és a Lifelike feeling nem minden esetben adaptálható néhány sablon alapján.

“Ahhoz, hogy áthághasd a szabályokat, előbb ismerned és tisztelned kell őket.” (Paulo Coelho)

A szálas szemöldökök útvesztőjében gépi vagy manuáltechnika legyen?

Kreatív képzésünkön segítünk eligazodni és helyesen választani a technikák közül, valamint a technikák tökéletes elsajátításában egyaránt. A sminktetováló művészi szabadsága, hogy ismerve az összes eklatáns trendi szemöldök technikát, vendégeinkre alakítsuk, komponáljunk. Ezért a művészi látásmódot és a kreatív szabadságot tanítjuk meg neked.

Válaszd a MASTERCLASS-t velünk, ha már van rutinod, de a nemzetközi trendeket szeretnéd megtanulni, elkészíteni, vagy szeretnél precíz technikát  hatékonyan alkalmazni azonnal.

✍a legújabb nemzetközi trendeket elsajátíthatod

✍profi technika tökéletesítése oklevéllel

✍inspiráció: Közös munka balról-jobbról Magyar Zsuzsával

✍rugalmas időpontok VIP: maximum 2 fővel 1 nap/10 óra

✍esettanulmányok elemzése, bőrtípus, színtípus elemzés

✍hatékony tanulás, rád fókuszálva   + online konzultáció lehetőség 90 napig + vizsga lehetősége + tapasztalatcsere márkafüggetlen oktatás

Inspirációs képzés ideje egy nap: 9 óra, élőmodelles bemutatóval step by step, műbőrös  vagy rajzgyakorlattal, szinttől függően, és 1 saját modell gyakorlattal.
A Magyarországon forgalomban lévő legnagyobb márkákat elérheted az oktatás során szalonunkban, az oktatás márkafüggetlen.

Ha érdeklődsz, vagy szeretnéd lefoglalni, kérlek küldj e-mailt📧: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címre.

Őszi képzéseink – Indulj el minimális befektetéssel, maximális minőséggel – LifeLike Microblading

2018.01.21.-22. 2018.11.19. MASTERCLASS: SILKYBROWS, hairstroke géppel, + ajándék: ManualPowderBrows

2018.11.20. MESTERKÉPZÉS: RAINBOW EYE , javítások, after surgery

2018.11.21. MESTERKÉPZÉS: BRILLANTLIPS, nanolips

I. Modul: Szemöldök Kezdő Képzés Start: 2018. 11.26.-27. pixelbrows, powdereffect, fybrid, light shading

vagy: 2019.01.14.-15.

II. Modul: Szemhéj Kezdő képzés Start: 2019. 01.28.-29. pillasűrítés, Attraktív, dekoratív vonal, catliner

III. Modul: Ajak Kezdő Képzés Start: 18.-19 ajakkontúr, light shading, xoxolips,

Full kitöltés, full színhatás, gyógyultan is, egészségesen fényes ajak, telt volumen hatással. A képzés ideje egy nap, 9+ óra, élőmodelles bemutatóval step by step, műbőrös  vagy rajzgyakorlattal szinttől függően, és 1 saját modell gyakorlattal

Tetoválás eltávolítás elméleti kérdései  – gyakorló kollégák részére 2019. 01.hó

A szalonmunka sikerének kulcsa a tartós eredményű technika és a színtartó pigmentálás. Tanuld meg a helyes technika kiválasztását és szelektív alkalmazását minden bőr-szituációra. Márkafüggetlen képzésünkön próbálj ki többféle gépet és válassz tetszésed szerint.

Nálunk te vagy a fontos. Ezért az oktatás ennek szellemében, vidám és pozitív légkörben, gyakorlati segítséggel történik. Ne csak tanulj, hanem tudj! A tanulásban és az első próbálgatások stresszét inspiráló gyakorlatokkal biztosan leküzdheted.

Magyar Zsuzsa kozmetikus mester, sminktetováló specialista.
Szalontapasztalat 1993-tól, laserasszisztens,
a MAGYAR ZSUZSA PMU Art alapítója, vezető sminktetoválója és trénere

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail