Kezdő sminktetoválók oktatása

Sok kolléganő álma, hogy egyszer Long-Time-Liner sminktetováló kozmetikus, LINERGIST lehessen. Mi Magyarországon azon dolgozunk, hogy megadjuk számukra a lehető legtöbb segítséget ennek elérése érdekében. Miért érdemes a sminktetoválást már a kezdetektől a Long-Time-Liner oktatóközpontjában elsajátítani? (x)

Mert a LONG-TIME-LINER® nem csak egy rendkívül sikeres márka világszerte, hanem kiváló általános koncepción alapul: A legjobb minősítésű képzési program és kezelések, higiénia, technológia és a pigmentek minőségének legmagasabb szintje.

A magas igények kielégítése érdekében az új koncepciónkat kutatók és bőrgyógyászok együttműködésével fejlesztettük ki. Az innovatív módszerek, a jól tolerálható színek és a legmodernebb technológiák, a különösen finom kezelések, a legjobban képzett Linergist-ek által alkalmazva,  tökéletesen megvalósítják a  LONG-TIME-LINER® sminktetoválás világát.

A LEGTERMÉSZETESEBB VÉGEREDMÉNY A SMINKTETOVÁLÓ PIACON!

Ön már az első pillanattól nemzetközi csapatunk tagjává válhat, és minden további segítséget megadunk a szakmai fejlődéshez. Az alapképzés elvégzése után rögtön sikeresen alkalmazhatja a Long-Time-Liner rendszerét, ezáltal elismert sminktetoválóvá válhat.

OKTATÓNK

Kelemen Brigitta
A Long-Time-Liner kizárólagos magyarországi forgalmazója és trénere

Évtizedes sminktetováló munkássága megkoronázásaképpen több hónapon keresztül tartó képzésen vett részt a németországi anyavállalat oktatóközpontjában. Ennek köszönhetően a magyarországi sminktetováló tanulók is a legmagasabb szintű oktatásban részesülhessenek, lépést tartva a szakma fejlődésével. A legmodernebb technikákat, a legújabb eljárásokat és a legtermészetesebb művészi sminktetoválásokat sajátíthatja el Brigitta kezei alatt.

.

AZ ÖN MŰVÉSZETE – A MI PRECÍZIÓS GÉPÜNK

A kezdő kolléganők részére kifejlesztett Conture-Liner Starter készülék, lehetőséget nyújt azok számára is, akik eddig nem engedhették meg maguknak a Long-Time-Liner minőséget.

A készülék kezelőegységnek is az egyedülálló, szabadalmaztatott mágneses motor biztosítja a szuper pontos tűvezetést – a mikropigmentáció számára, amely különösen gyengéd a bőhöz.

Az Ön művészetének tökéletes támogatása

A természetes megjelenésű smink – a Conture®-Liner STARTER készülék egyik legegyszerűbb feladata

Ahol más készülékeket nyomni kell ahhoz, hogy a szín a bőrbe hatoljon és fogjon, a Conture®-Liner STARTER eszköz lehetővé teszi, hogy csak gyengéden csúsztassa a bőrön, mivel a színt nyomás nélkül is a bőrbe fecskendezi.

HÍRESEK VAGYUNK A PIGMENTJEINKRŐL

Szalonok világszerte több mint negyven országban támaszkodnak pigmentjeink hosszú tartósságára és az iparág legmagasabb minőségére!

Magas szintű lefedettséget biztosít, rengeteg színárnyalat, valódi színstabilitás, az EU előírásoknak megfelelően gyártva, kevés utómunkát igényel, gazdaságosan adagolható.

 

 

 

AZ ÖN MŰVÉSZETE – A MI TUDOMÁNYUNK
www.long-time-liner.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail