Magyarországon a Gold!

2018. február 5., a La Vida rendezvény központ újra megtelt fodrászokkal. Ezúttal Viola Dóra fodrászmester a skandináv GOLD divatház alapítóival lépett színpadra. Hajfestések, hajvágások és egy teljesen új professzionális termékcsalád mutatkozott be. Fényképes beszámolónk következik.

A Gold Professional Haircare alapítói és fejlesztői Victor Moreno és Marco Merie elismert szakemberek, akik már 17 éve a fodrászvilág kiemelkedő alakjai. Korábbi tapasztalataikat, amelyeket Victor a Sebastian, Marco a Schwarzkopf márkánál szereztek, mint termékfejlesztők és művészeti vezetők, a saját cégükben kamatoztatták. Ennek a két kreatív és igényes fodrásznak az álma egy tökéletes termék megalkotása volt, így született meg a GOLD. Ebben a kis videóban ők maguk mutatják be a GOLD Professional Haircare családot és a termékeiket.

A Gold egy olyan Skandináv divatház, amely a hajápolásra és hajfestésre fókuszál. Ebben nem lenne semmi újdonság, csakhogy ők kizárólag természetes hatóanyagokat használnak a termékeikhez. A készítményeik nem tartalmaznak parabént, ammóniát, szulfátokat, PPD-t és resorcinolt sem. A termékeik hatóanyagaikhoz csakis létfontosságú olajokat, növényeket és természetes antioxidánsokat használnak.

További részletek a fodraszinfo.com weboldalon olvashatóak!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail