Már kapható Dominique Roberts és az INGLOT új, exkluzív sminkkolekciója!

Fél éves előkészület után tegnap este debütált Dominique Roberts, OMC világ- és Európa-bajnok sminkművész INGLOT-tal közös sminkkollekciója, a Dominique by INGLOT, amely kapható az Alle-ban, az Arénában és a Westendben lévő márkaüzletekben és online. Dominique lapunknak elárulta: egyedül rakta össze a kollekciót törekedve arra, hogy elsősorban a szakmai vonalnak szóljon, de a végfelhasználó is könnyedén tudja használni. Izgalmas színek, textúrák, anyagok. Te láttad már?

Tegnap este debütált Dominique Roberts INGLOT-tal közös sminkkollekicója, a Dominique by INGLOT, amelyet az Aréna Plázában található INGLOT üzletben mutattak be az érdeklődőknek. Az OMC világ- és Európa-bajnok sminkművész lapunknak elárulta: fél évvel ezelőtt keresték meg ezzel az ötlettel, és nagyon örült a felkérésnek.

 

A kollekció bemutatóján kolléganőink, Járomi Zsuzsanna és Bajzáth Melinda Pap Sárával, az INGLOT kizárólagos magyarországi forgalmazójával

– Nagyon izgalmas kihívásnak találtam, ezért örömmel fogadtam el a felkérést – mondta Dominique, aki hozzátette: ő állította össze a kollekciót, és olyan színeket és színkombinációkat, textúrákat, anyagokat találhatunk benne, amelyek korábban itthon nem voltak kaphatóak, most is csak ebben a Limited collection-ben vásárolhatjuk meg. – Az inspirált, hogy akár egy izgalmas, forró nyári smokey make up is elkészíthető vele, de éppenséggel letisztult, elegáns finom, ragyogó esküvői sminkeket is életre kelthetünk általa. Magasan pigmentált termékről van szó, ebben nem ismerek kompromisszumot. További különlegesség a nevemmel fémjelzett csomagolás és design, amire rendkívül büszke vagyok, hiszen egy nem mindennapi megoldás az INGLOT-nál. Pigment, szájfény és gél is van benne, a termékeket alapvetően a szakmai vonalnak szántuk, de persze az amatőr sminkrajongók is könnyedén használni tudják – tette hozzá a sminkmester, aki azt is elárulta, hogy tervben van egy sajátmárkás kollekció is, de az még nem mostanában valósul meg.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail