Még Te is jelentkezhetsz online sminkversenyünkre! Nézd meg az összes versenymunkát!

A jelenlegi, megváltozott helyzetben úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a Classic Blue online tavaszi sminkversenyünk határidejét! Az időponttal együtt változtak a szabályok is, lévén a környezetünk is megváltozott: nem szükséges modellen megcsinálni a versenymunkát, saját magatokat is sminkelhetitek! Ez jó gyakorlási lehetőség lehet az otthon maradottak számára. Várjuk a munkákat!

 

Ha te is szeretnél versenybe szállni, még nem késő! Hétvégéig, azaz március 29-ig beküldhetitek a fotókat!

Keressük az idei tavasz legtrendibb, legvadítóbb, legszebb és természetesen legkékebb sminkjét! Ha te is várod már a jó időt és szeretnéd megmutatni,  hogyan képzeled a tavaszi sminket az év színével, azaz a classic blue-val, akkor ne habozz! Küldd el nekünk munkád nyitott és csukott szemes fotóját privát üzenetben a Facebook oldalunkonés írd le hozzá, hogy ki készítette a sminket, ki a modell, és küldj mellé elérhetőséget is, hogy értesíteni tudjunk, ha Te nyerted meg a Tavasz 2020 sminkversenyét.

S hogy miért érdemes jelentkezned? Erre több nyomós érvünk is van.
Egyrészt, megmutathatod ország-világnak, hogy mit tudsz. Másrészt a  jóvoltából az első három helyezett értékes nyereményekkel gazdagodik.
A harmadik helyezett 10 ezer, a második helyezett 20 ezer, az első helyezett pedig 30 ezer forintos vásárlási utalványt kap, ráadásként a dobogó legfelső fokán állva egy interjú is készül veled a Beauty Forum online kiadásába.
A munka kivitelezése csak rajtad áll, de fontos, hogy használd a classic blue-t és ne feledd, legyél merész, hiszen a tavasz is százszámra ontja a színeket, te is engedd el bátran a fantáziádat!
A verseny sminkjeit érkezési sorrendben mutatjuk be Facebook oldalunkon, illetve weboldalunkon egyaránt. A három legtöbb lájkot kapott smink lesz a verseny győztese.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail