Fotó: Erika Bakos/FB

Mi lesz a trend idén ősszel?

"Minden szakember, aki igényes a munkájára, figyeli az újdonságokat" – vallja Bakos Erika többszörös műkörömépítő bajnok, aki a szalonmunkában is követi az aktuális divatot, csakúgy, ahogy a vendégei. De mire számíthatunk idén ősszel és télen?

 

Fotó: Erika Bakos/Facebook

 

Már 2017-ben is az egyik legnagyobb divat szakma volt a körmös szakma, és ez idén sem változott. Bakos Erika, aki többszörös magyar, olimpiai, világbajnok, Nailpro Las Vegas győztes, mester és továbbképző. Kozmetikusiskolában oktatja is a szakmát, látja, hogy mennyien szeretnék elsajátítani. Ugyanakkor, hogy ebben a szakmában valaki sokáig és eredményesen tudjon dolgozni, meg kell felelnie az elvárásoknak, ami folyamatos fejlődést is jelent. Hiszen csak akkor lehet tanácsot adni egy vendégnek, ha a szakember is naprakész.

– Minden szakembernek azt tudom ajánlani, hogy tanuljon, fejlődjön, hiszen felelősség egy vendégnek szép körmöt készíteni, aki a pénzéért ezt várja el tőlünk. Már nagyon sok jó minőségű oktatás és tábor van szinte minden évszakban, tanuljunk, fejlődünk folyamatosan! – javasolta Erika, aki már most tudja, hogy milyen színeket kérnek majd a vendégei ősszel és télen.

Már a nyári időpontokon jelzik a vendégeim, hogy milyen szint szeretnének ősszel, így megkönnyítik a vásárlást is. Idén, mivel sokkal tovább tartott a jó idő, így az őszi színek is később kerülnek elő. Még mindig tombol a vidám rózsaszín és árnyalatai, esetleg a neon színek. Várhatóan októberben indul a zöld, barna, bordó, kék árnyalatok iránti igény a vendégek részéről. A militari zöld, a khaki szín, a matt és a sötét színek nagyon keresettek – mondta el a Beauty Forumnak a szakember. Bakos Erika szerint a folyamatosan bővülő műkörmös piac is mutatja már most, hogy milyen őszi trendekkel készül. Tehát nincs nehéz dolguk.

– Ami a körömformákat illeti, még mindig a rövid mandula, a kocka forma lesz közkedvelt, téli színekkel. Ez most nagy divat, és már nem foglalkoznak a vendégek azzal, hogy 4-5 hét múlva látszik a lenövés – tette hozzá Erika.

Olvass tovább Bakos Erika sikereiről, például a világbajnoki aranyérmeiről! Katt ide!

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail