A Long Islandi-i szalon. Fotó: www.enviouslashboutique.com

Milliókat keres szempilla stylistként

Aki ügyes, kitartó, és nem törődik bele a napi rutinba, az a szépségiparban óriási sikereket érhet el, főleg New Yorkban! Ennek köszönheti sikerét Clemetina Richardson, az Envious Lashes alapítója is.

Hatalmas lelkesedéssel és büszkeséggel emlékszik vissza 2007-ben kezdődő karrierjére Clemetina Richardson. Akkoriban ő volt a nyolcadik szempilla stylist, aki New Yorkban kezdett dolgozni. A bahamai hölgyet mindig is érdekelte a szépségipar, de nem volt elég pénze ahhoz, hogy elvégezze a kozmetikai iskolát. New Yorkba kerülve kitanulta a körmös szakmát. 13 év után már elég befolyásos vendégkörrel rendelkezett, és megérezte, hogy eljött a váltás ideje. A szempilla hosszabbítás még gyerekcipőben járt, de gyorsaságának, művészi képességeinek köszönhetően igazi úttörője lett a szakmának, így rövid időn belül New York leginkább keresett szempilla stylistjává vált. Hírneve szájról szájra terjedt. Lámpájával és kis asztalkájával 5 kerületet járt be, hogy megfeleljen mindenki igényének. Munkája a szenvedélyévé vált, amelyet sikerült igazán művészi fokra emelnie.
2011-ben Manhattanben megnyitotta első szalonját. Azóta számos sztár megfordult már nála, sőt, visszajáró vendég lett például Naomi Campbell, Mary J.Blige, Cate Capshaw és Nicole Beharie. Mégis a legjobb elismerést egy világutazó hölgytől kapta: „Számos helyen megfordultam, de itt készült el leggyorsabban és legtökéletesebben a szempillám”- mondta a vendégem. „Azóta folyamatosan visszajár hozzám hosszabbításra, de van pár hölgy Dubaiból, akik szintén visszatérnek hozzám a hosszabbításokra”- mesélte Richardson az InStyle magazinnak.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail