Fotó: Pixabay.com

Milyen legyen a menyasszony körme 2019-ben?

A köröm egy menyasszony egyik legszebb éke. Nagyon fontos, hogy a nagy napon ápolt legyen a kezünk, gondoljuk csak arra, hányan kérik a násznépből, hogy mutassuk meg a gyűrűnket… Ugye, hogy nem mindegy, milyen a körmünk? De vajon milyen legyen 2019-ben? Mutatjuk.

A menyasszonyi köröm trendben idén sem történik nagy áttörés, továbbra is az egyszerűen elegáns, francia vagy nude körmök a legkedveltebbek a menyasszonyok körében, de azért érdemes megbolondítani mondjuk egy kis fémes csillogással! Fontos, hogy a színe minden esetben összhangban legyen a ruha színével, ezért kétségtelenül a legjobb választás a francia manikűr, amelyet kövekkel, strasszokkal díszíthetünk.  Nagy divat lett a csipke mintás francia köröm is, amely kifejezetten elegánssá, kifinomulttá teszi viselőjét.

Reneszánszát éli a kézzel festett minta is, amely az ékszerek lenyomata, annak csillogását tükrözi, mintáját veszi át, tökéletes összhangban a viselettel. De idén a festett virágminták, csíkok, pöttyök és a pillangók is díszei lehetnek a menyasszony körmének, amelynek alapja púder rózsaszín vagy barackvirág legyen.

Fotók: Pinterest

 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail