Mutasd a körmöd, megmondom ki vagy!

Abban mindannyian egyetértünk, hogy az ápolt köröm vonzóvá teszi a külsőt, de azt kevesen tudják, hogy a körmök formája mennyire beszédes. Íme, 6 különböző körömtípus, amelyek sokat elárulnak viselőjük személyiségéről.
  1. Hosszú és egyenes

Azok a hölgyek, akik ezt a típust választják hihetetlenül magabiztosak, bárhogy alakulnak a dolgok, bármit hoz a jövő, mindig tudják, mitévők legyenek. Rendkívül talpraesettek és gyakorlatiasak. Ha valamit a fejükbe vesznek, képtelenség eltéríteni őket, ennek köszönhetően mindig elérik céljukat. Élvezik az életet, mindenből a legjobbat választják. Uralkodó típusok, pontosan tudják, hogy kell másokat irányítani.

 

  1. Hosszú, téglalap alakú, széles

Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott személy, nem aggódik soha semmi miatt, mondhatni a világ leglazább emberei. Szabad szelleműek, de mégis érzékenyek.  Képesek a dolgokat több szemszögből látni. Bizalomgerjesztő személyek, mindig gondosan megválogatják szavaikat, alaposan megfontolják tetteiket. Nagyon jó vezetők válnak belőlük.

 

  1. Rövid, téglalap alakú

Remek humorérzékük van, jól szervezettek, a problémát higgadtan kezelik mert képesek kívülállóként is mérlegelni, így könnyűszerrel megoldást találnak. Forrófejűek, hamar felkapják a vizet, de nem maradnak sokáig dühösek. Legnagyobb hibájuk közé tartozik a túlzott féltékenység, mohóság, kapzsiság és az agresszió.

 

 

  1. Háromszög alakú

Ők az extrémek, az igazán művészlelkek, de ugyanakkor nehéz esetek. Hajszolják a presztízst, a hírnevet. Semmi másra nem vágynak, mint elismerésre és sikerre, és igen bosszúsak tudnak lenni, ha kudarcot vallnak. Elég robbanékony, érzelmileg instabil emberek.

 

 

  1. Rövid

Olyanok, mint a megvadult csikók, türelmetlenek, de ennek ellenére intelligensek, bölcsek, furfangosak, leleményesek, és rendkívül szeretetre méltóak. Túlságosan makacsok, és állandóan a tökéletességre törekszenek. Minél rövidebb a köröm, annál  többet várnak maguktól, és a körülöttük lévőktől.

 

 

 

  1. Mandula alak

Kedvesek, édesek, gyengédek, pozitívan állnak az élethez. Minden téren optimisták. Önzetlenek, jószívűek, adakozóak, szentimentálisak. Olykor elég naivak, éppen ezért érzelmeik sérülékenyek.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail