Mutasd a körmöd, megmondom ki vagy!

Abban mindannyian egyetértünk, hogy az ápolt köröm vonzóvá teszi a külsőt, de azt kevesen tudják, hogy a körmök formája mennyire beszédes. Íme, 6 különböző körömtípus, amelyek sokat elárulnak viselőjük személyiségéről.
  1. Hosszú és egyenes

Azok a hölgyek, akik ezt a típust választják hihetetlenül magabiztosak, bárhogy alakulnak a dolgok, bármit hoz a jövő, mindig tudják, mitévők legyenek. Rendkívül talpraesettek és gyakorlatiasak. Ha valamit a fejükbe vesznek, képtelenség eltéríteni őket, ennek köszönhetően mindig elérik céljukat. Élvezik az életet, mindenből a legjobbat választják. Uralkodó típusok, pontosan tudják, hogy kell másokat irányítani.

 

  1. Hosszú, téglalap alakú, széles

Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott személy, nem aggódik soha semmi miatt, mondhatni a világ leglazább emberei. Szabad szelleműek, de mégis érzékenyek.  Képesek a dolgokat több szemszögből látni. Bizalomgerjesztő személyek, mindig gondosan megválogatják szavaikat, alaposan megfontolják tetteiket. Nagyon jó vezetők válnak belőlük.

 

  1. Rövid, téglalap alakú

Remek humorérzékük van, jól szervezettek, a problémát higgadtan kezelik mert képesek kívülállóként is mérlegelni, így könnyűszerrel megoldást találnak. Forrófejűek, hamar felkapják a vizet, de nem maradnak sokáig dühösek. Legnagyobb hibájuk közé tartozik a túlzott féltékenység, mohóság, kapzsiság és az agresszió.

 

 

  1. Háromszög alakú

Ők az extrémek, az igazán művészlelkek, de ugyanakkor nehéz esetek. Hajszolják a presztízst, a hírnevet. Semmi másra nem vágynak, mint elismerésre és sikerre, és igen bosszúsak tudnak lenni, ha kudarcot vallnak. Elég robbanékony, érzelmileg instabil emberek.

 

 

  1. Rövid

Olyanok, mint a megvadult csikók, türelmetlenek, de ennek ellenére intelligensek, bölcsek, furfangosak, leleményesek, és rendkívül szeretetre méltóak. Túlságosan makacsok, és állandóan a tökéletességre törekszenek. Minél rövidebb a köröm, annál  többet várnak maguktól, és a körülöttük lévőktől.

 

 

 

  1. Mandula alak

Kedvesek, édesek, gyengédek, pozitívan állnak az élethez. Minden téren optimisták. Önzetlenek, jószívűek, adakozóak, szentimentálisak. Olykor elég naivak, éppen ezért érzelmeik sérülékenyek.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?