Fotó: Illusztráció/Pixabay.com

Nehéz az iskolatáska?

Hamarosan itt van az ősz és az új tanév is. A nyár utolsó forró napjaiban ez olyan hihetetlennek tűnik, mára azonban kézzelfogható ténnyé vált, hogy vissza kell ülni az iskolapadba. Azoknak, akiknek jól megy a tanulás, könnyű fuvallatként suhan el ez a néhány iskolás hónap. Nekik azért érdemes a Dr. Steinberger ivóleveket választani, hogy még inkább szárnyalhassanak a tudás csodás légterében. Azoknak azonban, akik kicsit nehezebben boldogulnak az elmét megmozgató, mindennapi tudás-tréningekkel, jól jöhet a Dr. Steinberger ivólé segítsége, amely plusz energiával látja el a sejteket (x)

Csodák tárháza, ha nehéz az iskolatáska

A Bio Kinderglück azért remek választás a gyermekeink számára, mert vas tartalma, C-vitamin tartalma, gyümölcs és szőlőcukor tartalma kitűnő energiaforrás, ami nem csak a tornaórákhoz ad elegendő vitalitást.

Az egészség a legnagyobb kincs!

Érdemes vigyázni magunkra, hogy gyermekeinket örömben és teljességben nevelhessük fel. Azonban a legegészségesebb szülő is csak akkor lehet felhőtlenül boldog, ha gyermeke mosolyát látva, boldog örömmel cirógathatja meg a nebuló fejét. Hogy a család minden tagja ereje teljében vágjon neki az ősznek, érdemes a Vitesse Immun ivólét csomagolni a tízórai mellé. Ez az ivólé azért is fontos, mert a fizikai és a szellemi kihívásokban is segítség. A szellemi terhelés okozta kimerültség megelőzésére, érdemes beiktatni a napi étrendbe. Cink tartalmának köszönhetően, az egészségmegőrzéshez fontos elem kerül a szervezetbe. A Vitesse Immunt nem csupán gyerekeknek ajánljuk. A szülőknek, sőt a pedagógusoknak is érdemes rendszeresen fogyasztani belőle.

Amikor a jövő a tét

Sokan, sokféleképpen javasolják, hogy fektessünk be a jövőnkbe. Azonban bármely anyagi befektetés csak akkor térülhet meg igazán, ha épségben, egészségben élvezhetjük az előnyeit. Ahhoz, hogy a szervezetünk a legoptimálisabb erőforrásokhoz jusson, biztosítanunk kell számára azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, amelyek a sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlen erőforrásokat adják meg. Ezért különösen ajánljuk az Antioxidánsok ivólét kicsiknek és nagyoknak egyaránt az őszi időszakban.

Bármely Dr.Steinberger ivólé mellett döntünk, mindenképpen jól választunk, hiszen fontos, az egészséghez nélkülözhetetlen elemek kerülnek így a szervezetünkbe. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni az életkort, az aktuális évszakot, a személyes élethelyzetet és ezek szempontjából kiválasztani a legoptimálisabb ivólé kombinációt.

www.drsteinberger.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail