New-aging, az új évtized trendje a Beauty Szakmai Napon

Izgalmas szakmai előadásokon járjuk körbe, hogy milyen hatóanyagok, gépek és eszközök állnak rendelkezésünkre, és hogy mire kell figyelni használatuk során – beleértve azt is, hogy mi az, ami e téren meghaladja egy kozmetikus kompetenciáját. Emellett áttekintjük a ma leghatékonyabb bejuttatási eszközöket és módszereket, ezek használatát a különböző bőrtípusok esetében.

A koronavírus-járvány idején, tavasszal sajnos nem tarthattuk meg a rendezvényt, amelyet idén immár ötödik alkalommal szerveztünk meg. A vendégeink, kiállítóink és magunk biztonsága érdekében elhalasztottuk szeptember 28-ra a “New-aging az új évtized trendje” című Beauty Szakmai Napunkat. Az elmúlt hónapok kihagyása után viszont már alig várjuk – sokak társaságában -, hogy végre újra személyesen is találkozhassunk, beszélgethessünk. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a koronavírus-járvány veszélye továbbra is fennáll, ezért nagyon komoly egészségvédelmi tervet dolgoztunk ki annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságban élvezhessük újra egymás társaságát.

Szakmai napunkon ezúttal a legújabb hatóanyagokat, eszközöket és azok használatát vesszük górcső alá. Emellett áttekintjük a ma leghatékonyabb bejuttatási eszközöket és módszereket, ezek használatát a különböző bőrtípusok esetében. Kézzelfogható, és gyakorlati megoldásokat mutatunk arra, hogy a vendégeitek számára a leghatékonyabb és legbiztonságosabb kezeléseket állíthassátok össze úgy, hogy az számotokra is költséghatékony legyen.

Idén is nagy hangsúlyt fektetünk a networkingre; a szünetek alatt lehetőség nyílik a kollégákkal, a kiállítókkal és az előadókkal való eszmecserére – és végül, de nem utolsó sorban a kedvezményes vásárlásra.

Ha te is szeretnéd megtudni, hogy mi az a Tecar, amelyről Kóczián Rita kozmetikus tréner beszél majd, Halmos Judit a kannabisz, mint az anti-aging csodafegyveréről tart előadást, dr. Házi Edina pedig a manuálterápia alkalazását elemzi majd az anti-aging kezelések során. Örök fiatalság vagy szelíd idősödés? – ez lesz a témája Feller Adrienn és vendégei kerekasztal-beszélgetésének, Tábori Erika pedig a fotobiomodulációról beszél majd. 

A teljes programért KATTINTS! 

Természetesen minden biztonsági intézkedést megteszünk szeptemberben is a COVID-19 járvánnyal kapcsolatosan. Ezzel együtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a jegyvásárlással együtt nyilatkozol arról is, hogy saját felelősségedre veszel részt a rendezvényen.

Jegyet vásárolok


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail