Fotó/Illusztráció: Pixabay.com

NO MAKE-UP

A TRENDEK AZ UTCÁN SZÜLETNEK – Amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan el is tűnnek. Oliver Hänisch beauty-szakértő berlini főhadiszállásáról tudósít az új szépségirányzatokról, a beharangozott stílusokról, ezúttal a no make-up-ról.

A munkám során még mindig találkozom vastagon lealapozott és erősen kifestett arcokkal. Különösen zavar, ha egy tisztátalan vagy akár csak kicsit is pattanásos bőrt „agyonsminkelnek”. Pedig ma már egy sor nagyszerű technika és textúra létezik, amelyekkel kevés termék felhasználásával, optimális eredményt lehet elérni. A természetes megjelenés (No Make-Up Look) mellett törnek lándzsát olyan sztárok is, mint például Jennifer Lawrence, Gigi Hadid vagy Caro Daur. Az ő sminkjük rafinált: természetes, de semmiképp sem smink nélküli. A hétköznapokra lefordítva, ez a különösen problémás és tisztátalan bőr esetén azt jelenti, hogy értékes készítményeket kell használni – különösen fontos egy jó korrektor.

 

Még több smink! 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail