Fotó/illusztráció: Pixabay.com

Nyár végi bőrmegújítás Sárkányvérrel!

Nyár végére a napsütés, a sós víz, a klóros víz, a klíma megviseli a bőrünket, így fokozottabb figyelmet kell fordítanunk arcbőrünk ápolására. A nap káros sugarai csökkentik a kollagénképződést, a bőr teltségét, hidratáltságát és a hyaluronsav mennyiségét (x)

Bemutatom nektek a Norann naturcosmetic termékcsaládot, amely segít nekünk a nyár végi megújulásban, regenerálódásban. Elek Annamária vagyok, kozmetikus, 15 éve dolgozom a szakmában. Nagyon szeretem a természetet és a benne rejlő erőt  és csodát. A termékeinkben felhasznált alapanyagok öko vagy biotermesztésből származnak. Folyamatosan bővítjük a termékkínálatot és szeretnénk, hogy minél többen megismerjék a naturális termékek csodálatos hatásait.
Üzenetem a nőknek, hogy nagyon vigyázzanak a bőrünkre, és mivel az otthoni ápolás nem helyettesíti a kozmetikus munkáját, ezért sűrűbben járjunk kezelésekre, de legyünk körültekintőek, hogy kinek milyen kezelést bír el a bőre, és milyen anyagokat használ a szakember. Hiszen igazán csodás érzés a sima és szuper tiszta bőr egy hámlasztás után, ám ezt a módszert könnyű túlzásba vinni, amitől az arc foltos és irritált lehet. A túl gyakori hámlasztás tönkreteszi a bőr természetes védelmi vonalát, így az új bőrnek esélye sincs kialakulni. A bőr sokkal érzékenyebbé válik, ami gyakori gyulladást és az öregedési folyamatok felgyorsulását is eredményezheti.
Szerintem minden nő (lány) megérdemli, hogy néha különlegesnek érezze magát. A testem (…) „tök életes”. Minden látszik rajta, ami az életem: a jó ételekért való rajongásom, a rendszeres sport, a gyerek szülése, szoptatása, terelgetése, a szerelem és a boldogság nyomai.
Mindennek viselem kisebb-nagyobb jegyeit, mint egy térkép azon a leplen, amellyel a személyiségem takarózik.

SÁRKÁNYVÉR KEZELÉS
A kozmetikai kezeléseknél először is a legfontosabb szerepe van a bőrápolásban a tisztítás folyamatának. A lemosás, lemosótejjel radírozás és tonik használata. A NorAnn naturcosmetic arcszérumai közül  kiemelném a Fiatalító szérumot kollagén-elasztin és sárkányvér kivonattal. Ez egy leheletkönnyű hidratáló, kis molekulatömege miatt képes a bőr mélyebb rétegéig eljuttatni a hatóanyagokat. Ehhez a szérumhoz pár csepp NorAnn arcolajat adunk és felvisszük a bőrünkre. Az olaj megakadályozza a víz kipárolgását a bőrünkből és így gyönyörűen bent maradnak a hatóanyagok is. A kollagén-elasztin a mimikai ráncokat javítja és természetes összetevői élettel töltik fel a bőrt.

Fotó: Wikipedia

DE MI IS AZ A SÁRKÁNYVÉRFA?
Szubtrópusi növény, a Kanári-szigetek egyik jelképe. Neve mitológiai eredetű: amikor Herkules megölte a százfejű sárkányt, a sárkány vére kiömlött a földre, és helyén sárkányfák nőttek. Ha kanári sárkányfa kérge megsérül, a fából piros színű nedv (“sárkányvér”) szivárog. A sárkányvérfa vörös nedvét ősidők óta használják, mint gyógyírt a sérült bőrre, sebre, csípésre, fekélyre vagy égésre. Folyékony kötésnek,borogatásnak számított. Napjainkban egy sor kutatás kimutatta a sárkányvér hegesítő és bőrregeneráló hatását.

 

A SÁRKÁNYVÉR TULAJDONSÁGAI:
• hegesítő és szerkezetjavító hatású
• öregedésellenes, fellép a bőröregedés jelei ellen
• serkenti a fibroblasztokat, visszasűrűsíti a bőr
tartóhálózatát
• javítja a felhám rétegződését és sejtszintű kohézióját
• serkenti a kollagénszintézist, növeli bőr tónusát
és feszességét
• összehúzó hatású, gyulladásgátló, enyhén antibakteriális

www.norann.hu
https://www.facebook.com/norannnaturcosmetics/

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail