Professzionális bőrápoló rendszer és hatékony hatóanyag-bevitel a tökéletes bőrért

Hiába a lemosóval és tonikkal történő napi rendszeres arctisztítás, többek között a stressz, a helytelen táplálkozás és a környezeti hatások (a kamaszoknál pedig a biológiai változások) miatt komedók és aknék jelenhetnek meg az arcbőrön, amely alapos, kozmetikus által végzett tisztítást tesz szükségessé. Ennek gyakorisága az arcbőr állapotától függően lehet havonta, de van, akinek elég évszakváltásonként felkeresnie a kozmetikusát (x)

Évtizedeken keresztül az arctisztító kezelés elengedhetetlen részét képezte a „nyomkodás”, amelyre sokan a fájdalom miatt nem vállalkoztak, ráadásul rendkívül érzékeny bőrön nem végezhető el. Ezért alkotta meg az EunSung a Hydra Beauty bőrápoló rendszert, amely nemcsak a hazai kozmetikusok, de a vendégek szívébe is úgy belopta magát, hogy mára ez az egyik legnagyobb számban eladott EunSung arckezelő gép Magyarországon.

A Center Kft. terméktanácsadójaként évek óta segítek a kozmetikusoknak kiválasztani a számukra legmegfelelőbb arckezelő gépet/gépeket. Amikor úgy keres fel egy szakember, hogy fejleszteni szeretne, de még nem tudja, hogy milyen területen, a Hydra Beautyt mindig megmutatom. Hogy miért? Mert a készülék és az általa nyújtott eredmények olyan fantasztikusak, hogy egyszerűen imádom (ez a kedvenc gépem, erről Facebook oldalunkon is meggyőződhetsz.

Az Eunsung Hydra Beauty  három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért:

 1. Vizes hámlasztás
 2. Elektroporáció LED fényterápiával
 3. Gyémántfejes mikrodermabrázió 

Az EunSung Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer a teljes körű arctisztítás és hatóanyag-bevitel olyan csúcstechnológiás berendezése, amely már az első kezelés során rendkívül látványos eredményeket biztosít.

Az alábbi területeken használhatod ezt a sokoldalú készüléket:

 •  pórustisztítás,
 •  komedó-eltávolítás,
 • bőrparaziták eltávolítása,
 • póruskezelés,
 • bőrtónus és -szerkezet javítása,
 • mélytisztítás (mikrodermabrázió),
 • hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió),
 • hatóanyag-bevitel.

Vizes hámlasztás

A forradalmi fejlesztésű tipek a tisztító folyadékot körsugaras alakban juttatják a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldják a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, az 5 fokozatban állítható vákuum pedig tökéletesen eltávolít minden felesleget.

 

Az egyedülálló AquaClean oldaltokkal a vizes hámlasztást 4 lépésben végezhetjük el:

 1. lépés: kíméletes tisztítás: Tejsavval eltávolítjuk a faggyút és az oxidálódott szennyeződéseket a pórusok mélyéről.
 1. lépés: intenzív T-zóna kezelés: Az elhalt bőrt szalicilsavval távolítjuk el, nyugtatjuk az aknés területet, intenzív kezelést biztosítunk a T-zónában a komedók és más szennyeződések ellen.
 1. lépés: hidratálás és tápanyagbevitel: Ennek során az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőrbe penetrálnak.
 2. lépés: tisztítás és fertőtlenítés: Ez a lépés a Vizes hámlasztó rendszert tisztítja meg és fertőtleníti a kezelés végén.

Elektroporáció LED fényterápiával

Az elektroporáció egy invazív beavatkozás nélküli technológia, amelynek során mikroáramok segítségével ideiglenes pórusokat nyitunk a bőrben, így lehetővé tesszük a hatóanyag-összetevők bejutását a mélyebb bőrrétegekbe is. Az elektroporáció energiaszintje 1-től 10-ig szabályozható.

A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz. A vörös fény az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fény az akné-kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású.

Gyémántfejes mikrodermabrázió

Speciális tipjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről, a szabályozható vákuum pedig felszívja az eltávolított keratint és serkenti a terület vérkeringését.

Az EunSung a kíméletes arctisztítás és az eredményes hatóanyag-bevitel kombinálásával egy olyan fantasztikus gépet alkotott, amely – ha a szakmai álmom teljesül – egyszer Magyarország minden kozmetikájában megtalálható lesz majd.

Szeretnél még többet megtudni az EunSung Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszerről? Hívj vagy írj (az alábbi elérhetőségeken megtalálsz), és megbeszélünk egy időpontot, amikor bemutatótermünkben kipróbálhatód, sőt, ha szeretnéd, saját bőrödön meg is tapasztalhatod a Hydra Beauty hatékonyságát.

Center Kft.
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.
Tel.: +36 (1) 343 2975
office@centerkft.eu
www.kozmetikaigep.hu

 

 

Kovács Paula
kozmetikus, a Center Kft. terméktanácsadója,
kiemelt szakterülete az arckezelő berendezések és technológiák

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail