Purebeau a XXI. század sminktetoválóinak!

A PUREBEAU sminktetováló gépei a professzionális pigmentáló készülékek legújabb generációi. Összehasonlíthatatlan a precizitásuk, gyorsaságuk, az igényes, formatervezett, tartós külső és innovatív technika egyszerű kezelhetőséget és professzionális munkát tesznek lehetővé. Egyedülállóan széles tű- és pigment választék áll azok rendelkezésére, akik ezt a csúcsminőségű megoldást választják. A pigmentek az EU-ban végzett bőrgyógyászati tesztek során mindig a legjobb minősítést kapják. Nem utolsó szempont az sem, hogy mind a tetováló gépek, mind a kiegészítők elérhető áron megvásárolhatók (x)

Magyarországon 2005. óta kaphatóak a PUREBEAU sminktetováló gépei és kiegészítői. A német anyacég által kialakított, és a mi több mint 25 éves szakmai tapasztalatunkra épülő sminktetováló tanfolyamaink tematikája példaértékű. Tetoválógépeinket és kiegészítőinket minden érdeklődő ingyenesen kipróbálhatja, akár hozott modellen is, mivel mi tudjuk, hogy milyen fontos a személyes meggyőződés. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak hazai, hanem világviszonylatban is nívós, elismert oktatói háttérrel gazdagítsa hazánk szakképzését, elsősorban azokra gondolva, akiknek fontos, hogy kitől és milyen színvonalon sajátítják el a kozmetikai tetoválás fortélyait.
3 + 1 napos alap tanfolyamainkon mindenkivel egyénileg foglalkozunk, szükség esetén teljesen díjmentesen további gyakorlati órákon segítünk tanítványainknak abban, hogy a lehető legtökéletesebben végezzék munkájukat. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a már végzett sminktetoválóknak továbbképző tanfolyamainkon a legaktuálisabb technikákat és a profi munkához elengedhetetlenül szükséges színelméletet, elrontott tetoválások javítási lehetőségeit, valamint több különböző kontúr- és satírtechnikát oktassunk. Valljuk, hogy a képzés teszi a mestert, ezért, hogy motiváljuk a tanulni vágyókat, igyekszünk az új és az állandó akcióinkat úgy összeállítani, hogy a termékek megvásárlásával kedvezményes vagy akár díjtalan tanfolyamot kaphassanak.

Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció - Akció
Aki nálunk vásárolja meg új tetováló gépét és még nem tud tetoválni, annak a PUREBEAU Akadémia 3 + 1 napos alaptanfolyam árából 20% kedvezményt biztosít! Az alapképzés pontos részleteiről a honlapunk tanfolyamok menüpontjában olvashat. Aki pedig már tud tetoválni és szintén nálunk vásárolja meg új tetováló gépét, annak ugyan ebben az értékben (44.000,- Ft) kiegészítő termékeket adunk, sőt ezeket mindenki maga választhatja ki! Egyedülálló lehetőség új tanfolyam-akciónk keretében: aki elvégzi nálunk, a Purebeau Akadémián a 3+1 napos alapképzést, annak automatikusan megtanítjuk a mikroblading (japán) szálazási technikát is, természetesen plusz költség nélkül. (Ezzel 114.300,- Ft takaríthattok meg.)  Egyedül annyi a feladat, hogy plusz két szemöldök modellt kell hozni.
Legyen Ön is a PUREBEAU csapat tagja!

A Purbeau Akadémia egyedülálló módon támogatja a jövő kozmetikusait:

– Amennyiben Ön végzős kozmetikus tanuló (diákigazolvány bemutatása szükséges), és nálunk vásárolja meg első tetováló gépét, akkor az alapképzés teljes árát beszámítjuk a gép árába!
– A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbra is folytatjuk pigment akciónkat, melynek keretében, ha 15 db 3 ml-es pigmentet vásárolnak, ingyenes színelmélet oktatást tartunk Önöknek. A 3 ml-es pigmentek listaára 5.600,- Ft/db, így összesen 84.000,- Ft-ért nem csak 15 db – mindenki maga által kiválasztott – pigmenttel lesz gazdagabb, hanem értékes színelméleti tudással is!
– 2 napos továbbképző tanfolyamainkon, ahol szájsatírozást, szemöldökszálazási technikákat, elrontott tetoválások javítási lehetőségeit, színelméletet valamint speciális szemhéj satírtechnikát oktatunk azoknak a kolléganőknek, akik már legalább fél éves szakmai múlttal rendelkeznek. Egyénileg foglalkozunk minden résztvevővel, saját modellt hozni kell.
– A 2 napos továbbképző tanfolyam ára 180.000,- Ft. Amennyiben új tetoválógépét nálunk vásárolja meg, akkor a képzés árából 20% kedvezményt adunk!
– 3 különböző 90-190, valamint 2 féle 90–250 másodpercenkénti leütés számmal dolgozó professzionális sminktetováló gépünk több, mint 10-féle orvosi acélból készült speciális tetováló tűnk, több mint 200 különböző színű pigment, minden kiegészítő, ami a sminktetoválás során szükséges a kényelmes és precíz munkavégzéshez azok rendelkezésére áll, akik kiváló minőséget, innovatív technikát és a német termékekre jellemző rendkívüli precizitással előállított csúcsminőséget választják, elérhető áron.

Az összes Purebeau sminktetoválógépre részletfizetési lehetőségek vannak! 3 illetve 6 hónapos futamidők közt lehet választani. Alacsony THM!

Jelentkezés és információ:

PUREBEAU Magyarország
KÖVES KATALIN
Tel.: 0670/316-6211, 061/220-0056
E-mail: info@purebeau.hu
Bemutatóterem és oktató központ:
1144 Budapest, Kerepesi út 90. fszt. 3.
www.purebeau.hu

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?