Recell – világszabadalom az alakformálásban

Sok-sok éven át kerestem, kutattam az újdonságokat. Sosem akartam tucat gépeket adni a kozmetikusok kezébe, mindig csak azok a technológiák érdekeltek, amikkel egy szakember valóban ki tud emelkedni a tömegből (x)

Pesti Antal vagyok, az Innoshape Kft. ügyvezető igazgatója, engedd meg, hogy meséljek arról a gépről, ami megváltoztatta a kozmetikai alakformálásról alkotott véleményemet.  Évek óta nagy álmom volt találni egy olyan alakformáló technológiát, ami végre újdonságot jelenthet a hazai szakembereknek, és nem a már ismert eljárások “másolataként” kerül piacra.
Idén tavasszal ez sikerült! Bologna-ban rátaláltam arra a technológiára, ami akkor még a nemzetközi piacon is forradalmi volt, nemhogy itthon. Úgy döntöttem, ez kell a magyar kozmetikusoknak!
Az olasz Winform Medical, egy orvostechnológiai eszközöket gyártó és fejlesztő cég immár több mint 20 éve. Idén nyáron volt szerencsém ellátogatni a Velence mellett található Winform Medical központba, ahol a saját szememmel bizonyosodhattam meg arról, hogy az általam kiválasztott technológia a lehető legmagasabb szintű kivitelezési és gyártási folyamaton megy át.

De mi is ez az egyedülálló alakformáló gép?

A RECELL olasz világszabadalom, mely csupán 2 év alatt meghódította a világ nagy részét, ma már több mint 43 országban elérhető. A három innovatív technológiát ötvöző eljárás eddig sosem látott eredményeket garantál. A Tecar hullám, a elektrostimulációs lökéshullám és a speciális ultrahang együtt döbbenetesen hatékony!
Ezt a saját szememmel is láthattam nyáron. A RECELL 100%-ban olasz szabadalom alapján fejlesztett, használata olyan mértékű precíziós zsírbontást és kötőszövet újrastruktúrálást tesz lehetővé, amit eddig egyetlen hasonló kategóriájú géptől sem láthattunk. Ráadásul, végre a kozmetikusok munkája is biztonságossá válik: se a saját, se a vendéged egészségét nem teszed kockára.

Magyarországon a RECELL technológiát 2019-től egy olyan egyedülálló üzleti modellel és támogatással vásárolhatod meg, ami tükrözi sok éves forgalmazói tapasztalatunkat és a hazai kozmetikusok igényeit.

Januárban végre Magyarországon is bemutatkozik a nagyközönségnek a RECELL technológia, ne maradj le erről a lehetőségről!

MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST A RECELL?

  • cellulit kezelése
  • szülés okozta elváltozások visszaállítása
  • striák eltávolítása
  • hegek halványítása
  • fogyás után meglazult kötőszövet rugalmasságának visszaállítása
  • hatékony zsírbontás

Gyere el a Winshape szakmai napra, és ismerd meg ezt a nagyszerű, innovatív alakformáló gépet!

Előadóink:

 

Michele Rossi, Fizikoterapeuta doktor
Michele pályája során számtalan  nemzetközi egyetemmel működött együtt, és több mint 25 éve építi és működteti magánpraxisát. Szakoktatóként tréningeket, előadásokat tart, amelyeknek fókuszában az orvostudomány és az esztétikai gyógyászat áll.

 

Pesti Antal, Az Inno Shape Kft. ügyvezető igazgatója
Az Inno Shape Kft. ügyvezető igazgatójaként évek óta dolgozik együtt kozmetikusokkal, szalonokkal, és rengeteg tapasztalatot gyűjtött a kozmetikai beruházások terén. Célja, hogy forgalmazóként elérhetővé tegye Magyarországon a leginnovatívabb eljárásokat, emellett pedig folyamatos tanácsadással, szakmai workshopokkal segítse a hazai szakembereket az üzleti fejlődésben.

 

Winshape szakmai nap

Helyszín:

Lion’s Garden Hotel; 1146 Budapest, Cházár András u. 4.

Időpont: 2019. január 11.; 10.00-16.00

További információkért és a regisztrációhoz kattints!
Email: info@innoshape.hu
Telefonszám: +36 70 / 604 1601

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail