Skeyndor Hungary: a megszokott profizmus friss lendülettel!

A SKEYNDOR hazai forgalmazója a 2018-as évet a teljes megújulás jegyében kezdte. Megnyitották új irodájukat Budapest IV. kerületében, az Óradna utca 4-es szám alatt, ahol oktató és bemutatótermet is kialakítottak. Risztics Márta szakmai irányítása mellett Kovács Bence ügyvezető igazgató, Hegyi Sára marketing & oktatási vezető, Hamar Nikolett területi képviselő és Fügedi Réka kereskedelmi asszisztens dolgozik a márka ismertségének növelésén, valamint a Skeyndor kozmetikai szalonok minél magasabb szintű kiszolgálásán (x)

Kozmetikusok számára kis csoportokban (maximum 4 fő) elméleti és gyakorlati oktatást szerveznek a SKEYNDOR professzionális kezeléseihez, és különleges masszázstechnikáihoz (szelenit féldrágaköves arcmasszázs, szemkezelés különleges masszírozó eszközzel, indiai champi masszázs, japán kobido masszázs).

Megújult az összes magyar nyelvű kiadvány és Skeyndor Hungary néven az Instagram és Facebook oldaluk is.  Ezeken a fórumokon rendszeresen bemutatják újdonságaikat, és megosztanak sok hasznos információt kezeléseikről, termékeikről, hatóanyagaikról stb.

Pár szóban a SKEYNDOR történetéről: Publio Puente kémikus és Juan Morcillo a mérnöki tudományok doktora, a Terrassai Műszaki Főiskola tanáraiként ismerkedtek meg, és 1966-ban megalapították professzionális kozmetikai cégüket,  SKEYNDOR néven.  Alapítása óta meghatározó szereplője a kozmetikai piacnak. Élen jár az innovatív, tudományos kutatásokon és eredményeken alapuló, professzionális bőrápolásban.  A cég filozófiája, hogy a vendégek és szakemberek visszajelzéseit, igényeit is figyelembe véve fejlessze legmodernebb hatóanyagokat felvonultató kozmetikumait. A máig családi tulajdonban lévő, barcelonai központú cég termékei és kezelései 5 kontinens több mint 50 országában vannak jelen.  100 fős csapata – amelybe beletartozik egy saját kutató-fejlesztő és oktató csoport is -, számos nemzetközi szakmai díjat szerzett az elmúlt években. Gyártó és logisztikai központjuk megfelel az ISO 22716 legszigorúbb feltételeinek, minden termékük orvosi tisztaságú és parabénmentes.

A barcelonai Skeyndor Academián rendeszeres vendégek a márkával dolgozó magyar kozmetikusok is, akik így közvetlenül kapcsolódhatnak be a cég vérkeringésébe.

Elérhetőség: Risztics Trade Kft. 1044 Bp., Óradna utca 4. info@skeyndor.hu, tel: +36 20 349-3993

Instagram: skeyndorhungary

Facebook: Skeyndor Hungary

www.skeyndor.hu

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?