Sminktetováló gépek útvesztőjében

Aki ma sminktetováló gépet szeretne vásárolni, számtalan eszköz közül választhat, hiszen a piacon a termékkínálat már egyes márkákon belül is igen széles. Egy gépvásárlás mindig komoly döntés, mivel a célja a hosszú távú, megtérülő befektetés. De mégis melyiket válasszam? Erre a kérdésre ad választ Kalcsu Hajni saját tapasztalatain keresztül. A sminktetováló technikák rohamtempóban fejlődnek, napjainkban azonban egyre-másra jönnek elő az új megoldások – amivel, nekünk sminktetoválóknak lépést kell tartanunk a legjobb eszközökkel felszerelve (x)

A tökéletes sminktetoválógép keresése mindig egy hosszú folyamat! Egyre több kolléganő keres fel azzal a kéréssel, hogy segítsek nekik, mi alapján lehet kiválasztani a tökéletes sminktetováló gépet, mutassam meg, melyek azok a sarkalatos pontok a választás során, amik alapján biztosan jó döntést hoznak, hiszen annyi márka, és márkán belül is rengeteg alternatíva áll rendelkezésre.

Pontosan 10 éve foglalkozom különböző sminktetováló gépekkel, és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. Aki ismeri és követi a munkáimat, jól tudja, hogy az egyik kedvenc szakterületem a szemöldöktetoválás. Éppen ezért mindig az alapján választok gépet, hogy milyen szemöldökszálat tudok húzni vele. Amikor először vettem a kezembe a BomTech sminktetováló gépeket, meglepő volt tapasztalnom, hogy mennyire könnyűek a hozzájuk tartozó REVO kezelőfejek, szinte belesimultak a kezembe. Ez azért volt lényeges a számomra, mert naponta akár több órát is géppel a kezemben töltök el.

Emlékszem, szinte alig tudtam letenni, annyira élveztem az elérhető eredményeket a BomTech sminktetováló gépekkel. Mikor végül befejeztem a munkát, akkor éreztem, hogy ezek azok a sminktetováló gépek, amelyek a legideálisabbak a számomra. A BomTech sminktetováló gépek rendelkeznek azzal a tudással, precizitással amiért nyugodt szívvel tudom ajánlani a kolléganőimnek, és azzal a választékkal, amelynek köszönhetően bármelyik kolléganő megtalálja a számára ideális sminktetováló gépeket.

Lényegében, bármelyik területen is sminktetoválunk, legyen az szemöldök, száj vagy szemhéj más-más tűhosszal tudunk szép, precíz, profi munkákat készíteni, ezért olyan gépet érdemes választani, amelyen a tűhossz állítható.

Fontos szempont, hogy legyenek előre beállított, a különböző területekre optimalizált programok. Ez egyrészt megkönnyíti a munkát, hiszen nem minden munkafolyamatot a beállítással kell kezdeni, másrészt ez a funkció garantálja, hogy a sebesség és a festékadagolás mindig ugyanolyan legyen, így készíthetünk egyenletes, szép munkákat.

De a kolléganőknek teljesen más igényei és céljai lehetnek. Ezért, amikor tanácsért fordulnak hozzám, vagy díjmentes gépbemutató nyílt napot tartok, mindig az a legelső kérdésem a résztvevőkhöz: Mi a célotok a sminktetoválással?

  • Új szolgáltatást szeretnétek bevezetni a szalonotokban a már meglévő szolgáltatások mellé?
  • Csak és kizárólag sminktetoválással szeretnétek foglalkozni?
  • Még most tanuljátok a sminktetoválást vagy már tapasztalt sminktetoválók vagytok, akik tovább bővítenék a repertoárjukat?
  • Praktikus, könnyen hordozható gépre van szükségetek, mert előfordul, hogy esetenként különböző helyszíneken is dolgoztok?

Ezek a kérdések mind-mind befolyással lehetnek a gép kiválasztására.

Meg is mondom miért: aki úgy látja, hogy heti két-három alkalommal fog sminktetoválni, ideálisabb választás számára egy alacsonyabb árkategóriájú gép, míg aki sminktetováló karriert tervez magának, érdemesebb egy drágább, de erősebb motorral rendelkező, finomabb kezelőfejű gépet hazavinnie, ami kíméli a kezeket is.

A Kalcsu Cosmetics kínálatában jelenleg négy BomTech sminktetoválógép érhető el. 

A BomTech két csúcskategóriás gépe, az i-touch R és az i-touch S gépek egyesítik a vállalat több évtizedes technológiai tudását a legmodernebb

technikai megoldásokkal.

A BomTech i-touch S gép különlegessége, hogy két kezelőfej tartozik hozzá, ami lehetővé teszi, hogy egy időben, párhuzamosan ketten is tudnak vele dolgozni. 

Tudj meg többet a BomTech i-touch S gépről ide kattintva >>>

Az i-touch S és i-touch R gépek érintőképernyőjébe épített kamerával könnyen elkészíthetjük az előtte-utána fotókat, sőt a vendég nevével és egyéb adataival együtt elmenthetjük a gép memóriájába.  Korrekció alkalmával vagy évek múltán mindez nagyon hasznos lesz számunkra.

 

Tudj meg többet a BomTech i-touch R gépről ide kattintva >>> 

 

A BomTech Digital Pop Deluxe egy univerzális gép, mely magán hordozza a BomTech precizitásának jegyeit, ezért bármely sminktetováló feladat az alapoktól a legújabb technikákig tökéletesen kivitelezhető!  Éppen ezért a tulajdonsága miatt esett a választásom erre a gépre, amikor Nataliya Yeremenko képzésére utaztam – könnyű, kis helyen is elfér, ugyanakkor minden sminktetováló feladatot tökéletesen megoldottam vele.

Tudj meg többet a BomTech Digital Pop Deluxe gépről ide kattintva >>>

A BomTech Digital Hand-R mindössze egy könnyű kéziegységből és egy hozzá tartozó állványból áll.
Kompakt megjelenése mögött azonban hatalmas erő rejlik!

Precizitásának köszönhetően egyenletes, szép vonalvezetést tesz lehetővé, segítségével ultravékony, tökéletes szemöldökszálak húzhatóak.
Ideális társ kezdő sminktetoválók számára, akik kezdetben kisebb anyagi befektetésben gondolkoznak.

Tudj meg többet a BomTech Digital Hand-R gépről ide kattintva >>>

A sminktetováló gépek precizitása mellett, az is lényeges, hogy hányféle tűmodul áll rendelkezésre, hiszen az ultravékony szálak eléréséhez használt tűmodulok mellett elérhetőnek kell lennie a nagyobb, satírozáshoz is alkalmas tűmoduloknak, amelyek például egy füstös szemhéj vagy egy ajaksatír készítése esetén kincset érnek.

A BomTech kínálatában jelenleg 17-féle REVO tűmodul közül tudtok választani. Szemöltöktetováláshoz 3 különböző 1-es tű áll rendelkezésre, amelyek biztosítják a precíz, egyenletes, de mégis lehelet vékony vonalvezetést. Ezen felül pedig további 14 modul segíti a munkátokat, mely magas alkotói szabadság biztosít a számotokra!

Tudj meg többet a BomTech REVO tűmoduljairól ide kattintva >>>

A sminktetoválógép kiválasztása során csak akkor lehetünk 100%-osan biztosak a dolgunkban, ha a kezünkbe vesszük és kipróbáljuk őket!

Ha a kolléganő rendelkezik már egy meglévő alaptechnikával, a gumilapon történő kipróbálás során tökéletesen mérhető az, hogy különböző sminktetováló gépekkel milyen eredmény érhető el, hiszen elegendő csak összehasonlítani őket, rögtön látszik az eredmény. Meglepő például azt látni, hogy a Bomtech sminktetováló gépeivel milyen könnyű a munkavégzés, milyen precíz vonalakat lehet velük húzni, és érezni a sminktetoválógép súlyát a kezünkben. Ez egy olyan időbefektetés, amire megéri áldozni, hiszen a későbbiekben 100%-ban megtérül.

DÖNTS JÓL! Ismerd meg a BomTech sminktetováló gépeket díjmentes gépbemutató nyílt napon, ahol ki is próbálhatod mindegyiket! A jelentkezéshez kattints ide >>>

Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia
1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.
Tel.: +36 1 237 03 70
E-mail: pmu@kalcsu.hu
www.kalcsu.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail