Fotó: pixabay.com

Syncare újdonságok téli bőrápoláshoz

A Test peeling himalája sóval megfiatalítja a bőrét és puhává varázsolja. Minősített BIO termék. A finom, speciálisan őrölt himalája só kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A himalája sókristályok méretének köszönhetően a bőr felső rétege óvatosan csiszolódik, anélkül, hogy a masszázs irritálná a bőrt. Az eredmény finom, felületi szennyeződésektől mentes bőr. Kiváló masszázs tulajdonságot garantálnak a válogatott növényi olajok keveréke BIO minőségben, élükön a kajszibarack és babassu olajjal, hozzáadott shea vajjal. A hitelesített természetes és biokozmetikumok nem tartalmazhatnak szintetikus parfümöket, így a test peeling illatát a napraforgóolaj és a propoliszkivonat természetes aromája adja, kockázatos allergének nélkül.

SEBUCEL – nyugtató testápoló már 30 ml kiszerelésben is megvásárolható. Gazdag krémes emulzió, ami mindenekelőtt a száraz és nagyon száraz bőrre ajánlott.

BIO Pálmarózsa illóolaj : Klasszikus gőzlepárlással állítják elő két illatból – motia és sofia, a második változat intenzívebb aromát kínál. A pálmarózsa illóolaj friss virágillat, hasonló a rózsához.Az illóolaj száraz és az érzékeny bőrre ajánlott. Használja SynCare BIO krémekbe / 1 csepp/ , vagy BIO  Argánolajba és Masszázskrémbe (2 csepp).

BIO Szegfűszeg illóolaj: Hasonlóan a pálmarózsa illóolajhoz szintén klasszikus gőzlepárlással állítják elő.  Bár a dél-európai országokban is lehetséges az illatos fűszer termesztése, állandó hőmérsékletet és  optimális légnedvességet igényel. Ezért a legnagyobb szegfűszeg termesztők India és Madagaszkár. Fő illatkomponense az eugenol, ami az illóolajnak antimikrobiális tulajdonságot kölcsönöz. Az illóolaj a zsíros és az aknéra hajlamos bőrre ajánlott.Ajánlott használata 2 csepp tisztító gélekbe és tejekbe az arc, nyak és dekoltázs tisztításakor. A zsíros vagy aknés bőrre való gélekbe és pakolásokba 1 csepp ajánlott.

Bővebb információ

Facebook

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?