Tartalmas szakmai Beauty Nap volt a Lurdyban!

Hatalmas érdeklődés mellett számos érdekes és hasznos előadást hallhattunk az idei Tavaszi Beauty Szakmai Napon, amelynek témája ezúttal a bőrfiatalítás, a bőr egészségének védelme volt, amelynek során érintettük egyebek mellett a hatóanyagokat és beviteli módszereket is. Mivel a téma igencsak szerteágazó, egy igazán tartalmas, hosszúra nyúlt nap áll mögöttünk, de örömmel láttuk, hogy az érdeklődés délutánra sem lankadt, sokan még vidékről is megvárták az előadások végét.
A rendezvényen 16 kiállító céggel találkozhattak a vendégek, volt olyan, aki nálunk mutatkozott be elsőként Magyarországon. Partnereink felajánlásainak köszönhetően a résztvevők nem csupán hasznos információkkal, hanem számos ajándékkal távozhattak a Lurdy Házban megtartott rendezvényről.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt, partnereinknek a közreműködést, az előadóinknak a tartalmas bemutatókat és vendégeinknek a részvételt. Jövőre folytatjuk!

Galériánkat IDE kattintva érhetik el! 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?