Tündökölj természet adta színekkel!

A sminkelés nem akkor sikeres, ha egy maszkot eredményez, amely mögé elrejtjük magunkat, hanem, ha belesimul a természetes megjelenésünkbe, kiemeli a szépséget és elrejti vagy ellensúlyozza az apró hibákat, egyenetlenségeket (x)

A kevesebb több, a természetesség pedig kincs, amit őriznünk kell. A mindennapi bőrápoláson túli sminkelés azonban rendszerint színeket jelent – festékanyagok, valamilyen extra csillogás, illetve sokszor a vágyott simaság elérése érdekében szilikontartalmú és egyéb adalékanyagokkal teli készítmények felvitelét és arcunkon viselését. Ha eddig úgy gondoltuk, hogy ez egy elkerülhetetlen kompromisszum, akkor itt az ideje fellélegezni!

A LEPO bio kozmetikumok

·       ICEA / ECOCERT / CCPB tanúsítvánnyal rendelkeznek.

·       Egészségesek: óvják a bőrt, az élettani jellemzők figyelembevételével.

·       Hipoallergének, természetesek: a felhasznált alapanyag származékok növényi eredetűek.

A LEPO natúr és bio dekorkozmetikumok egy egészen új irányt mutatnak: igenis lehetséges csodás színeket és minőségi anyagokat használni a sminkelés terén is a természet végtelen leleményességének kiaknázásával. Ha fontos számunkra a natúr alapanyag, fordítsuk a virágok és növények tündöklését a magunk céljaira! Bio-tanúsítvánnyal ellátott alapozók, púderek, szempillaspirál, gluténmentes rúzsok, amelyek természetes összetevőiknél fogva ápolják a bőrt. Hihetetlennek hangzik, mégis lehetséges a sminkünkkel is jót tenni a környezeti ártalmaktól terhelt bőrünkkel. Bónuszként a LEPO a csodálatos natúr színeivel még sosem volt ilyen könnyű ragyogó sminkeket készíteni, akár gyakorlatlan kezű kezdőként is.

Kozmetikumaink ápolják, táplálják, hidratálják és óvják a bőrt. Nem tömítik el a pórusokat, így a bőr szabadon tud lélegezni. Főképp növényi alapanyagokból készülnek (virág- és növényi kivonatok, olajok, desztillált víz, növényi lisztek; ásványi alapanyagok). Nem tartalmaznak kőolaj származékokat, sem állati eredetű összetevőket. Még a nem vegán készítményeinkhez is csak méz, propolisz és méhviasz van hozzáadva.

A leggyakrabban használt alapanyagok a bio sheavaj, a bio jojobaolaj és a bio édesmandula-olaj. Ezek az önmagukban is a szépségápolás csúcsát jelentő természetes anyagok a termékek tökéletes konzisztenciájához, textúrájához is hozzájárulnak. A színeket hordozó sminktermékekben is kifejtik gyulladáscsökkentő, bőrtápláló, regeneráló hatásukat.

A LEPO termékek hosszantartó fedést biztosítanak, a magas minőségű sminkmárkákkal is felveszik a versenyt, miközben nemhogy terhelik, de kifejezetten ápolják a bőrünket. El tudunk képzelni ennél nyerőbb felállást?

1015 Budapest, Csalogány u. 26. 1/1

+36 30 590 9243

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?