Új cég a fodrász piacon!

Az Eternal Beauty egyet jelent a professzionális szépségápolási cikkek teljes palettájával, legyen az fodrászat, kozmetika vagy manikűr-pedikűr (x)

Cégünk a nagyszalontai székhelyű Eternal Beauty cégcsoport tagja. A piacvezető erdélyi vállalkozás 1996 óta importál és forgalmaz több világhírű és prémium márkát. Teszi ezt úgy, hogy 3-4 évente megduplázza üzleti forgalmát, jelenleg éppen 10 millió eurónál tart,  22 plázában saját üzlete van, alkalmazotti létszáma meghaladja a 110 főt, és ultra-modern oktatási akadémiát tart fenn Bukarestben.

A magyarországi leányvállalat kínálatából kiemeljük a méltán világhírű japán Matsuzaki ollók széles skáláját, valamint a hamisítatlan hollywoodi hangulatú Macadamia prémium hajápoló család teljes palettáját is. Emellett pedig rendelkezünk már egy kiváló alapanyagú és gazdaságos saját márkával is: ETB Wax, ETB Eyes, ETB Nail és ETB Equipment.

Legnagyobb büszkeségünk mégis Olaszország első számú hajfesték- és hajápoló termékcsaládja, a Pettenon Cosmetics cég által gyártott AlterEgo Italy! 

A 30 éves tapasztalattal rendelkező Alter Ego Italy a piacon elérhető legjobb hajápolási termékek közül néhányat kínál. Az olasz márka az egész világon ismertté vált, köszönhetően a kreativitásnak és az innovációnak, amelyet széleskörű szolgáltatásai, kozmetikumai és sok más eszköze kínál.
Az Alter Ego Italy professzionális szépségszalonokkal foglalkozik, amelyek a legjobb eredményeket kívánják nyújtani ügyfeleiknek. Az olasz márka célja a frizurák piacának újra definiálása, ezért mindig megpróbálja felállítani az iparág forradalmi termékeit.
Az Alter Ego Italy egy olyan olasz márka, amely már régóta eljutott a származási ország határain túlra. Jelenleg egy nemzetközi márka, amely 68 országban nyűgözi le a fodrászokat innovatív termékeivel.

Az Alter Ego Italy termékcsalád:

Szín – Hajfestékek  (ammóniás, ammónia mentes, fizikai  festékek )
Formázás – termékek rövid és hosszú hajra
Styling – kozmetikumok bármilyen típusú haj megtervezéséhez és rendezéséhez
Ápolás – hajápolási termékek, szerkezetépítések
Férfi  – kozmetikumok  férfiaknak ( festék, ápolás, formázás)

Az Alter Ego Italy tudja, hogy a fodrászoknak olyan termékekre van szüksége, amelyek segítenek létrehozni a legmenőbb kezeléseket, amelyek mindig eredményeket hoznak. Célunk a szépségiparban dolgozó kollégák teljes kiszolgálása. Vállaljuk a megrendelt termékek 24 órán belüli kiszállítását. Folyamatos szakmai továbbképzésről Viola Dóra gondoskodik.

Gyere, ismerd meg az Alter Ego termékeit testközelből, tölts velünk egy tartalmas szakmai napot november 11. a Lurdy házban.

További információk: tel.: ­+36301888032
e-mail: iroda@eternal.hu

Oktatásainkra online jelentkezés

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?