Fotó: pixabay.com

Ünnepi sminkek

A közelgő karácsonyi és újévi, majd a báli szezon lehetőséget nyújt kreativitásunk kiélésére, hiszen ilyenkor a szokásos, nappali és alkalmi sminkek kereteit meghaladhatjuk, fantáziadúsabbá tehetjük. Meríts ötleteket te is neves sminkeseink munkáiból!
Smink, frizura, fotó: Hovorka-Miskolczi Kinga, Modell: Nemes Márta

Fémes csillogás
Ezzel a sminkkel a smink erejét is szerettem volna megmutatni, hogy hogyan tudunk kislányból nőt varázsolni egy pillanat alatt, hiszen a modell még csak 12 éves. A legújabb divattrendnek megfelelően fémes hatást keltő technikát alkalmaztam, ami a dekoltázson és az arc területén intenzív csillogást ad – ezzel a színvilággal és stílussal ragyogóvá teheted vendégedet egy-egy ünnepi alkalomra.

HOVORKA-MISKOLCZI KINGA, Európa-bajnok, OMC világbajnoki 2. helyezett, sminkmester, kozmetikus, sminktetováló. A Babor AgeID trénere, és a Miskolczi Kinga Sminkakademia oktatója. Divatlapok, magazinok, celebek kedvelt sminkese.

 

Fotó: Csorba Márta; Smink: Amin B. Ildikó; Modell: Takács Debóra

Mélybarnás és pirosasbordó árnyalatok
A 2018/19-es őszi-téli szezon színeiből válogattam a színeket a sminkhez. A mostani trendben a rúzsnál újra teret nyernek a mélybarnás, bordós árnyalatok. A szemszín alapja egy pirosasbordó árnyalat, erre azért esett a választásom, mert jól harmonizál a száj színének árnyalatával. Hordható sminkre törekedtem, amit egy kicsit megbolondítottunk a szélfútta hatású frizurával.

AMIN B. ILDIKÓ
sminkes szakoktató, a Kreativ Sminkműhely egyik alapítója; 18 éve dolgozik a szakmában, preferált területe a fashion, az extrém és az artisztikus sminkek. Az oktatás mellett itthon és külföldön is dolgozik. A smink mellett  a testfestésben is alkot, WBF Open kategória győztes csapat tagja. Iskolája idén kapta meg a Nemzetközi Sminkiskola minősítést.

Fotó: Dévai Zoltán; Smink: Kovács Barbara; Modell: Nyáry Eszter

Jeges, türkizes szilveszter
Sminkemet szilveszteri alkalmi sminknek álmodtam meg, jeges türkizzel modellem szemhéján. Ünnepeink alkalmával legyünk egy picit feltűnőbbek, izgalmasabbak, látványosabbak, mindezt igényesen, jó ízléssel tegyük. Egy smink elkészítésekor vegyük figyelembe a sok-sok szempont mellett az évszakot és az alkalmat is. Kitűnő kikapcsolódást és felüdülést hoz egy, az évet lezáró, szilveszteri színházi előadás. Sminkemet a hideg színek, tónusok jellemzik, havas csillogással a szemöldökön, lilásan irizáló selyemfénnyel a járomcsonton. A türkiz a szemhéjon intenzív, látványos, mindeközben egyszerűen kivitelezhető. Az ajkak bordó kontúrt kaptak, középen mélyítve, csillogó szájfénnyel ünnepi hangulatot teremtve.
Jó szórakozást, BÚÉK!

KOVÁCS BARBARA, Kozmetikus- és sminkmester, vörös diplomás szakoktató, többszörös magyar bajnok, kétszeres Eb. ezüstérmes, Vb. 7. helyezett.

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail