Vásárolj akciósan a Beauty Szakmai Napon!

(Hirdetés) Hosszú idő után végre személyesen is találkozhatunk hamarosan, a Beauty Szakmai Napon szeptember 28-án, ahol a érdekes és hasznos előadások mellett akár kedvezményesen vásárolhattok is kozmetikai termékeket, egyebek mellett Holistic Essentials Organikus mélyhidratáló szérum gél maszkot is. Gyertek, tartsatok velünk!

Idén szeptemberben már ötödik alkalommal szervezzük meg a Beauty Szakmai Napot. A mostani rendezvény a “New-aging az új évtized trendje” címmel, hazai szakemberek közreműködésével jön létre. Részt vehetsz izgalmas szakmai előadásokon, amelyeken  többek között azt járjuk körbe, hogy milyen hatóanyagok, gépek és eszközök állnak rendelkezésünkre, és hogy mire kell figyelni használatuk során – beleértve azt is, hogy mi az, ami e téren meghaladja egy kozmetikus kompetenciáját.

A részletes programért KATTINTS IDE! 

Idén is nagy hangsúlyt fektetünk a networkingre; a szünetek alatt lehetőség nyílik a kollégákkal, a kiállítókkal és az előadókkal való eszmecserére – és végül, de nem utolsó sorban a kedvezményes vásárlásra.

Kannabisz, az anti-aging csodafegyvere? Hallgasd meg Te is Halmos Judit előadását! 

A kiállítás napján 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatjátok meg egyebek mellett ezt a 100%-ban természetes mélyhidratáló gél maszkot is, amely a legjobb választás a napsugarak által igénybevett bőr számára. Mélyen hidratálja, nyugtatja a bőrt, miközben a nyáron megjelent foltokat és egyéb bőrhibákat szemmel láthatóan halványítja. Minden bőrtípus számára ajánlott rózsavízzel, májusi rózsával, frangipáni-, citrom és mandarinolajjal. A bőrünk imádja! Tradicionális recept alapján, hűen az ayurvéda 5000 éves múltjához!

A belépőjegy ára: 13 900 Ft

A belépőjegy a Beauty Forum magazin 3 db lapszámát tartalmazza!

JEGYVÁSÁRLÁS 

Szeretettel várunk Téged is! 

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail