Fotó: Shutterstock

VERMIX, a pattanásos, sebes bőr kezelője – szabadalmazott magyar termékcsalád

Ötven évnyi kozmetikus mesteri gyakorlati tapasztalat, valamint orvosi szakvélemények alapján kerültek forgalomba a VERMIX – gyógykozmetikumok. Olyan szabadalmazott magyar termékek, amelyek az ősi görög, római és egyiptomi gyógyászati ismeretek alapján váltak szabadalommá, és nemtől, kortól függetlenül javasoltak nagyon sok bőrrendellenesség eredményes és gyors megszüntetésére (x)

A termékcsalád  három tagja kimondottan a pattanásos, zsíros bőr külső tüneteit, és az ezzel kapcsolatos lelki problémákat szünteti meg. A  TONIK forte, a SZÁRÍTÓKEVERÉK, és a SZÁRÍTÓKEVERÉK forte segítségével nem kell belsőleg, az egész szervezetet károsító tablettákat szedni. A bőrzsírosság nem betegség, hanem genetikai és élettani tényező, ezért  külsőleg  nagyon jól kezelhető  gyógykozmetikumainkkal.

Az elmúlt három év tapasztalatai azonban megkívánták, hogy az  eddig ismeretlen – más földrészről behozott – bőrbetegségek, valamint a bőr pórusain keresztül a szervezetünkbe kerülő, –  eddig ismeretlen fertőzések ellen is hatékony ellenszerrel védekezzünk. Ezért szabadalmaztattuk a SEBKEZELŐ-t.

Az emberi élet velejárójaként számtalanszor megsérül szervezetünk fontos védőrendszere,  a bőr.  A felszíni sérülés hatására a bőr folytonossága megszakad, ezzel  elveszti a bőr  a szervezetre nézve káros anyagok, fertőzések elleni védőmechanizmusát. A sérült felület elfertőződésével súlyos helyi, vagy általános kórkép alakulhat ki. Az eddig alkalmazott kenőcsök elzárják a  bőrlégzést, nem engedik hűlni a sebet, ezáltal a fájdalom sem csökken, és ideális körülmény alakul ki a gennyesedésnek. Ez pedig késlelteti a  gyógyulást. Sőt, az utóbbi években egyre gyakoribbak az úgynevezett „befertőződések”.

Szükség mutatkozott tehát olyan sebkezelő készítményre, amely csökkenti a sebnedvek képződését, enyhíti a fájdalmat, megakadályozza a seb elfertőződését, és azonnal megindítja a sebgyógyulást, azaz a bőr rehabilitációt.

Találmányunk sebeken – mint például a vágott, karcolt, égett, horzsolt, műtétek utáni sebek, herpeszek, allergiás  bőrkiütések rovarcsípések – rendkívül  jó eredménnyel megakadályozza a basalioma nevű, rosszindulatú bőrdaganat elhatalmasodását.

A  háztartásokban  gyakoriak  a sebesedéssel járó sérülések, ezért ajánlott a SEBKEZELŐ Vermix család, gyors elsősegélyként minden  házipatikába!

Nem kell megkérdeznie sem gyógyszerászét, sem  orvosát, mert mellékhatása  nincs! Csak természetes anyagokat tartalmaz.

Vermix Gyógykozmetikumok Kft. 
Hülitzerné Veress Katalin

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail