Fotó: MTI/Facundo Arrizabalaga

Világbajnok frizurák a focipályáról

A futball parádé legalább annyira szól a divatról, mint a filmes szakmában az Oscar-gála. Bár a mez adott, ennek ellenére focisták igyekeznek mindig új külsővel hódítani. Ha szeretjük ezt a sportot, ha nem, kétségkívül mindenkire hatással van. A fiúk mintaképei lesznek, a lányok új ideáljai. Nézzük idén kinek a haja lesz a befutó?

SERGIO RAMOS

A világ egyik legjobb védőjének kikiáltott játékos, Sergio Ramos a spanyol csapat, a Reál Madrid játékosa. Fiatalabb éveiben még hosszabb loknikkal láthattuk, de 32 évesen inkább klasszikus formára váltott, ami valljuk be, rendkívül jól áll neki.  Haja fokozatokra van nyírva- felül hosszú, amit nem teljes felnyírás követ, hanem egy elegánsabb sáv, majd csak azután jön a teljes felnyírás.  Ajánlat: Használjuk hozzá vizes hatású- hosszan tartó gélt, vagy olajos alapú hajkenőcsöt.

 

DAVID DE GEA

Ismét egy spanyol játékos, aki ha nem éppen hazája színeiben véd, akkor a Manchester United színeiben lövi a gólokat. De Gea számos stílust kipróbált az évek során, de a legmenőbb a klasszikus férfi copf. Ez a viselet sokaknak nem áll jól, de ő hihetetlen lazasággal viseli. Hajstílusa jól párosul a szakállal, így még férfiasabb lesz a kinézete.

 

ANTOINE GRIEZMANN

A focisták megjelenése gyakran sikerül extravagánsra, ez alól a francia játékos sem kivétel. Ha nem a franciákkal van, akkor az Atletico Madrid csapatát erősíti. Haja általában hosszú, szőke loknijait egy pánttal fogja hátra, így látszódik az eredeti, sötétebb hajszín, ami egyáltalán nem az elhanyagolt, vagy lenőtt benyomást kelti. Sőt, ettől valahogy még sármosabb lesz. Sőt, azt is megállapíthatjuk, hogy ez a hosszabb haj sokkal előnyösebb, mint a korábbi rövid. (Fotó: Dailystar.co.uk)

 

NEYMAR JR.

Az egyik legtöbbet említett brazil játékos egy rendkívül divatos hajjal lépett a stadionba, ezzel megdöntve az átlagos külsőt. Oldalt felnyírva, felül pedig hosszan hagyva, kócosra állítva, ami egészen lenyúlik hátra, amolyan mohawk stílusban. Elnézve igazán indiános kinézete lett, jó ötlet volt valami újat kipróbálni. Nyaktetkójával, és ezzel az új hajjal, igazán veszélyes külseje lett. Ajánlat: Jó erős spray-vel, vagy hajagyag segítségével formázható a hosszabb rész. (Fotó: FusionTV.com) 

 

 

 

TOBY ALDERWEIRELD

Érdekes módon a haj stylistok listáján a belga játékos áll az első helyen. Igazából egy egyszerű viseletről van szó, hiszen oldalt és hátul fel van nyírva, elöl hosszabban meghagyva, ami csak félre van zselézve. A szakemberek szerint viszont annyira tökéletes választás a stílusához, arcához, hogy jobb már nem is lehetne. Szintén egy klasszikus vágásnak számít ez a haj, amit leginkább Beckhaméhez hasonlítanak. Egy kis olajos wax, vagy agyag és hasonló hatást érhetünk el.

 

 

LIONEL MESSI

Messi egy élő legenda, az FC Barcelona focistája, aki több mint 600 gólt lőtt pályája során. Bár nem figyel a divatra, sőt a legtöbbször bozontos, viharvert a külseje, mégis felkerült a listára. Hogy miért? Mert ez az ikonikus Messi külső! Legtöbb esetben szakáll, viharvert frizura, oldalt rövid, tetején hosszú. A Messi hajhoz elég egy kis haj agyag, kerüljük a haj sprayt, helyette hagyjuk, hogy a haj természetesen hulljon a homlokra. Az egyetlen hajbelövési technika a saját tenyér, ahogy hátrasimítja a hajat.

 

 

 

 

RAHEEM STERLING

Az angol játékos, Sterling híres törvényszegéseiről, kihágásairól, ennek ellenére nem egy veszett külsejű férfiról van szó. Megjelenésében igen visszafogott, és bizony a kevesebb néha több, így ez az egyszerű haj is felkerült a listára.

 

 

 

CRISTIANO RONALDO

Nem létezik olyan lista, ami ha focistákról szól, Ronaldo ne szerepeljen rajta, bármi legyen is a téma. Ronaldo a futball történetének egyik őskövülete, nélküle nincs is sportág. Személyes célja a legjobbnak lenni és nem csak a pályán, de az életben is, ezért különösen odafigyel a divatra. Neki van a világon az egyik legnagyobb követőtábora az Instagramon. 2018- ban Ronaldo haja rövidebb, mint valaha. Simán, egyenletesre van vágva, egyetlen jól látható választékkal.

 

 

OLIVIER GIROUD

A Chelsea focistája szintén a góljairól nevezetes, és bizony ha valaki meg akar felelni ennek a hírnévnek, akkor a külsejére is igényesnek kell lennie. Giroud inkább a szakállára figyel már-már extrém módon, hogy mindig rendezett legyen. Tökéletes összhangban van oldalt és hátul rövid, elöl hosszúra hagyott hajával. Ő egy klasszikus, érett férfi példakép. Ajánlott: Körkefe és hajszárító- szépen szárítsuk a hajat egyenletesen felfelé. Használjunk gélt, vagy waxot, hogy rögzítsük a hajszálakat.

 

 

 

PAUL POGBA

Ismét egy francia játékos, aki sokszor extrém, színpompás hajával hívja fel magára a figyelmet, ezért nem is lehetne őt lehagyni egy ilyen listáról. Sokszor sportosra van borotválva a haja és gyakran festi különböző színűre., de leginkább a Manchester United színeiben pompázik. Egy biztos: nincs olyan stílus, vagy szín, ami elriasztaná.

Fotók: Pinterest

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?