Fotók: Instagram; Pinterest

Virítsd a színeket!

Attól még, hogy beköszöntött a tél és a hideg, nem kell vége legyen a buliknak! Sőt, most kezdődött a farsangi szezon, amikor bátran mindenki kiélheti a fantáziáját szinte kötöttségek nélkül, akár maszk mögé, akár egy komoly smink mögé bújva. Indulhat a csillogás?

A nyár valóban a színes, csillogó sminkeké, de ha különlegességre vágyunk, rengeteg újdonsággal találkozhatunk akár most is. Ősszel még a füstös szem és a hosszú szempillák a legkeresettebbek, de télen, főleg karácsony táján újra éled a csillogás, és az élénk színek utáni vágy. Lassan ráhangolódik mindenki a karneválra, farsangi hangulatra. Az egyik legkülönlegesebb smink, amit ajánlhatsz vendégeidnek az UV-termékek, amelyek a sötétben foszforeszkálnak. Hihetetlen lehetőségek rejlenek ebben a sminkben, hiszen egy festéssel dupla hatást érhetünk el. Először is mutatósnak kell lennie normál fényben is – ez egy neon sminknél igazi kihívás lehet,- de ha világít, teljesen más, érdekes hatásokat, effekteket érhetünk el vele.

Érdemes szétnézni és válogatni a fellelhető kínálatban, mert változó a minőség és a fényhatás. A legjobbak a krémes textúrájú készítmények, amelyeknek könnyű a felvitele, és mivel vízbázisúak, egyszerű az eltávolításuk is. Lehetőleg kerüljük a wax alapúakat, mert szárítják a bőrt. Vannak olyan termékek is, amelyek nem csak UV fényre reagálnak, hanem mint egy napelem – magukba gyűjtik a fényt, és ennek hatására világítanak a sötétben!

A festékek szinte bárhova kenhetőek: szemre, hajra, szájra, testre, sőt textilre is, hiszen könnyen eltávolíthatóak.  Persze nem csak a bulizáshoz érdemes sminket készíteni vele, hanem művészi célra is kifejezetten alkalmas.

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail