YUMI™ LASHES: exkluzív oktatások a Beauty Pest Brow-ban

A YUMI™ LASHES tartós szempilla-göndörítés valódi forradalmi újításnak számít a szépség világában, ugyanis műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat. A Magyarországon ritkaságnak számító szolgáltatás először Beauty Pest Brow-ban szerepelt a kínálatban, ahol alkalmanként YUMI™ LASHES tanfolyam is elérhető az olyan szakmabeliek számára, akik saját szalonjuk kínálatát szeretnék vele bővíteni. (x)

A speciális szempilla-göndörítés technikát először 2008-ban mutatták be, akkor világszerte forradalmi újításnak számított, sikere pedig azóta is töretlen, és a szolgáltatás egyre népszerűbb – itthon is egyre több helyen látható a szépségszalonok szolgáltatásai közt.

A YUMI™ LASHES kezelés lényege, hogy a szempillákat felfelé fordítja, így hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz nekik, tökéletes, a műszempillához hasonló hatást elérve. Az eredmény rögtön szépen látható, hiszen a pillák jóval hosszabbnak, dúsabbnak tűnnek, feltűnően megváltoznak. A kezelés végén speciális ápolóolajat helyeznek fel a szempillákra, hogy a tekintet még ragyogóbb és ellenállhatatlanabb legyen. A YUMI™ LASHES tökéletesen kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik, de nincs szükség rendszeres töltésre, a pillák nem hullnak ki, a hatása diszkréten, fokozatosan kopik el.

A szempillakezelés mindössze 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat. A tekintet a nap egészében olyan lehet, mintha frissen sminkeltünk volna, nincs szükség szempillaspirálra.

A Beauty Pest Brow Facebook-oldalán lehet tájékozódni a következő, aktuális tanfolyamokról, de telefonon és személyesen is kapnak felvilágítást azok, akik ezzel a speciális kezeléssel szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat. A tanfolyamat elvégző szakemberek Franciaországban kiállított oklevelet kapnak, és ők is felvehetik kínálatukba ezt az egyedülálló módszert a tökéletes szempillák eléréséért.

Aki egyszer kipróbálta ezt a szempilla-hosszabbító kezelést, maximálisan elégedett volt az eredménnyel, és azóta is rendszeresen igénybe veszi a szolgáltatást. A YUMI™ LASHES  nemcsak a vendégek, de a szépségiparban dolgozók tetszését is maximálisan elnyerte, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a budapesti Beauty Pest Brow szalonban minden alkalommal nagy az érdeklődés az egynapos tanfolyamok iránt.

A szolgáltatás egyre több szépségszalonban érhető el, a fővárosi szalonok mellett Kalocsán, Gödön és Solton – a pontos címek a weboldalunkon érhetőek el.

Elérhetőségek:

Weboldal
Facebook
Telefon: +36 70 908 08 00
Cím: 1137 Budapest, Raoul Wallenberg u. 1-3.

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?