YUMI™ LASHES: így készülnek a csodás szempillák

A YUMI™ LASHES szempilla-göndörítő eljárás a lehető legtermészetesebb módja a szempillák meghosszabbításának, hiszen műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat. (x)

A Magyarországon ritkaságnak számító szolgáltatás először Budapesten, a Beauty Pest Brow-ban szerepelt a kínálatban, ahol alkalmanként YUMI™ LASHES tanfolyam is elérhető azok számára, akik saját szalonjuk kínálatát szeretnék vele bővíteni. Legközelebb március 30-án nyílik lehetőség megtanulni ezt a szempilla-göndörítő eljárást.

A kezelés a szempillákat felfelé fordítja, így hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz nekik, tökéletes műszempilla-hatást elérve. Az eredmény rögtön szépen látható, hiszen a pillák hosszabbak, dúsabbnak tűnnek, feltűnően megváltoznak. A YUMI™ LASHES felhelyezése mindössze 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat. A tekintet a nap egészében olyan lehet, mintha frissen sminkeltünk volna, erre a YUMI™ LASHES a garancia.

A Beauty Pest Brow Facebook oldalán lehet tájékozódni a következő, aktuális tanfolyamokról, de telefonon és személyesen is szívesen adunk felvilágosítást azoknak, akik ezzel a speciális kezeléssel szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat. A tanfolyamat elvégző szakemberek Franciaországban kiállított oklevelet kapnak, és ők is felvehetik kínálatukba ezt az egyedülálló módszert a tökéletes szempillák eléréséért.

Elérhetőségek:

Weboldal
Facebook

Telefon: +3670-908-0800
Cím: 1137 Budapest, Raoul Wallenberg u. 1-3.

(x)

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?