YUMI™ LASHES készletek a gyönyörű szempillákért

A YUMI™ LASHES tartós szempilla-göndörítés valódi forradalmi újításnak számít a szépség világában, Magyarországon pedig kizárólag a Beauty Pest Brow-ban sajátíthatják el a szakemberek ezt az egyedülálló technikát. A tanfolyamot sikeres elvégzőt nemzetközileg elismert diplomával lesznek gazdagabbak, felvehetik szolgáltatásaik közé a YUMI™ LASHES-t, és egy-egy luxustermékekkel felszerelt készletet is hazavihetnek magukkal. (x)

A YUMI™ LASHES kezelés lényege, hogy műszempilla használata nélkül hosszabbítja meg a pillákat. Az eredmény rögtön szépen látható, hiszen a pillák jóval hosszabbnak, dúsabbnak tűnnek. A kezelés végén speciális ápolóolajat helyeznek fel a szempillákra, hogy a tekintet még ragyogóbb és ellenállhatatlanabb legyen – a hatás pedig akár 8-12 hétig is eltarthat. A Beauty Pest Brow szalonban, tanfolyam keretein belül sajátítható el a különleges technika, a sikeresen végzett szakemberek pedig YUMI™ LASHES készlettel is gazdagabbak lehetnek.

A kezdőcsomag minden olyan hozzávalót tartalmaz, melyre a YUMI™ LASHES elkészítéséhez szükség lehet: ragasztó, szilikon és festék található benne.

A profi táskában az összes YUMI™ LASHES termék helyet kap: ötféle színárnyalatú speciális festék, Cleanser fixáló folyadék, YUMI pad, zsírtalanító szemalátét, Nourish plusz, keratinos szérum, ápoló szérum, csipesz, lift, fix, szilikonok és ragasztó.

A Beauty Pest Brow Facebook-oldalán lehet tájékozódni a következő, aktuális tanfolyamokról, de telefonon és személyesen is kapnak felvilágítást azok, akik ezzel a speciális kezeléssel szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat.

Elérhetőségek:

Weboldal
Facebook
Telefon: +36 70 908 08 00
Cím: 1137 Budapest, Raoul Wallenberg u. 1-3.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail