Egzotikus hatóanyagok & innovatív technológia

A kozmetikai termékek fejlesztéséhez egyre több úgynevezett okos hatóanyagot találnak, amelyek nagyon hatékonyan képesek a bőr állapotát befolyásolni. Ezek között is találunk kifejezetten különleges, egzotikus hatóanyagot, melyek közül az most egy zsírégető húsevő növényt, egy bőröregedést gátló barna algát, és a kurkuma, valamint a maracuja kivonatának bőrre gyakorolt hatását tekintjük át…. Bővebben »

A sikeres anti-aging titka

(Hirdetés) Az utóbbi időben kialakult egy úgynevezett anti-aging piac, ahol sokszor nagyon közeliek a határok az orvosi és a kozmetikai eljárások között. Ahhoz, hogy sikeres kezeléseket tudjunk végezni, és kivívjuk pácienseink elégedettségét, egy bizonyos kor után egyre mélyebbre kell bejuttatnunk a bőrbe az aktív  hatóanyagokat…. Bővebben »

Látványosan feszesebb arcbőr a MÁDARA kozmetikákban

(Hirdetés) Az idő előrehaladtával természetes folyamat, hogy a bőr vékonyabbá válik, a kollagéntermelés lelassul, majd lassan elmosódnak a kontúrvonalak, eltűnik a rugalmas, feszes, életteli teli szín is. Az öregedést megállítani nem, de a MÁDARA speciális kezeléseivel késleltetni már hatékonyan lehet. Ehhez pedig célzott, a bőrtípushoz, aktuális állapotához és igényeihez megfelelő kozmetikumokat fejlesztett a népszerűvé vált márka…. Bővebben »