SPA-élményt nyújtó luxuskezelések

(Hirdetés) A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési rituálékat kínál, melyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit. Kozmetikai kezeléseket olyan orvos-esztétikai eljárások ihlették, mint a mikrotűs kollagén-, indukciós- és sejtmegújító biorezonanciás eljárások, amelyek a bőrt simábbá, feszesebbé, homogénebbé varázsolják, kiemelik az arc természetes kontúrját, tonizáló és újraépítő hatással bírnak…. Bővebben »

Kannabisz, az anti-aging csodafegyvere?

Szeptember 28-án, a Beauty Szakmai Napon izgalmas szakmai előadásokon járjuk körbe, hogy milyen hatóanyagok, gépek és eszközök állnak rendelkezésünkre, és hogy mire kell figyelni használatuk során – beleértve azt is, hogy mi az, ami e téren meghaladja egy kozmetikus kompetenciáját. Halmos Judit előadása 11 órakor kezdődik Kannabisz, az anti-aging csodafegyvere? címmel. Ugye milyen izgalmasan hangzik? Te se maradj le róla! … Bővebben »

A nyár slágere: a hidratáció

A nyári napozás és a tengerparti vagy medencés fürdőzés így vagy úgy, de nyomot hagy a bőrön, s az cserzetté, dehidratálttá válik a sós tengervíztől, a medence fertőtlenítőjétől és a nap szárító, hámképző hatásától.  Fiatalabb korban a bőr önregenerációs folyamatai könnyedén orvosolják ezt a helyzetet, de az évek múlásával a párhuzamosan lelassult keratinizáció következtében megvastagodott szaruréteg ilyenkor tovább vastagszik. Mit tehetünk mi, hogy megőrizzük a vendégeink komforortérzetét? … Bővebben »

Egzotikus hatóanyagok & innovatív technológia

A kozmetikai termékek fejlesztéséhez egyre több úgynevezett okos hatóanyagot találnak, amelyek nagyon hatékonyan képesek a bőr állapotát befolyásolni. Ezek között is találunk kifejezetten különleges, egzotikus hatóanyagot, melyek közül az most egy zsírégető húsevő növényt, egy bőröregedést gátló barna algát, és a kurkuma, valamint a maracuja kivonatának bőrre gyakorolt hatását tekintjük át…. Bővebben »