Tervezz tudatosan ezen a nyáron!

A COVID 19 tanulságai – 2020 tavasza rengeteg változást és tapasztalatot hozott nekünk, szépségiparban tevékenykedő vállalkozóknak is. Az önkéntes bezárások, a karantén, a sok-sok félelem és bizonytalanság, amivel meg kellett küzdenünk, új lehetőségeket is nyitott meg sokak számára. Nézzük, milyen tanulságokat vonhatunk le az elmúlt időszakból, és hogyan tudunk üzletileg felkészülni az őszre!… Bővebben »

Barna Alexandra: Mindent meg tudunk változtatni az életünkben

A marketing könnyen megtanulható – E mondat igazságát most bárki leellenőrizheti, aki eljön az Őszi Beauty szakkiállításra, ahol Barna Alexandra az Üzleti konferencia szervező-háziasszonyaként a kozmetikusok számára a gyakorlatban megvalósítható marketingtudást ad át a szakembereknek…. Bővebben »

12 profi tipp a facebook oldaladhoz

HOGYAN, MIKOR, MIT POSZTOLJ A FACEBOOKRA, HOGY TÖBB VENDÉGED LEGYEN? A Facebook napjainkban szinte megkerülhetetlen csatornává vált, éppen ezért fontos, hogy a lehető legtöbb lehetőséget kihasználd, amit a vállalkozásod számára nyújthat. Barna Alexandra, a Beauty Marketing Experts alapítója elárul erről nekünk néhány titkot…. Bővebben »