Régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldöktetoválások javítása

Szeptember 7-én, 10 órától a Digital Beauty Day(s) soron következő napján a permanent make-up lesz fókuszban. Méhn Tünde ezúttal arról a technikáról beszél majd, amellyel régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldöktetoválásokat lehet tökéletesen helyrehozni. Te se maradj le róla! … Bővebben »

Kerüld el a nyári uborkaszezont!

Online konferenciánkon megismerkedhetsz egy digitális naptár- és időpontfoglalási rendszerrel, amely segítheti lendületben tartani az üzletedet nyáron is. Bogdán Dávid, a Salonic időpontfoglaló alapítója július 27-én bemutatja a világszínvonalú magyar fejlesztésű és tulajdonú rendszerben rejlő lehetőségeket, amelyek támogatják a hazai szépségszakma szereplőit…. Bővebben »

Minden, amire a bőrnek szüksége van nyáron!

Te is szeretnéd megtudni, hogyan kell megfelelően hidratálni a bőrt nyáron? Vagy esetleg biostimuláló hatású fénykezeléssel dolgoznál? Akkor gyere, és hallgasd meg Juhász Klári, Tábori Erika és Papp Mónika előadását, hogy te is a legtöbbet hozhasd ki kozmetikádban a nyári szezonból! Július 27-én, a Digital Beauty Day(s) Nyári teendők a kozmetikában II. címmel várunk online oktatásunkon! … Bővebben »

A bőr megfelelő hidratálása a nyári időszakban

A bőrhidratáció “szintjei”, a bőr víztartalmának diagnosztizálása, hidratálás nyáron. A bőrfelszíni hidrofil lipid, a hámréteg, irharéteg és bőralja, izomszövet víztartalma, vízmegkötő anyagai. A víztartalom csökkenésének diagnosztizálása. Hidratáló anyagok a kozmetikumokban. Mit tanácsoljunk a vendégnek a nyári bőrápolással kapcsolatban? –… Bővebben »