Tartozz te is az elit kozmetikusok világához!

Kalcsu Balázs, a Kalcsu Cometics tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a május 25-27. közötti üzleti előadáson bemutatja azokat a kifejezetten kozmetikusok számára meghatározott kitörési pontokat, amelyek alkalmazásával, a napi munkájukba emelésével szakmai és anyagi téren is nagyobb elismerést szerezhetnek. Kendőzetlenül beszél arról, hogy mennyi árbevételt termel ma egy magyar kozmetikus átlagosan, és mennyit keresnek az Elit Kozmetikusok. Tartozz Te is az Elit kozmetikusok világába, és ismerd meg az oda vezető utat Kalcsu Balázzsal május 27-én, szerdán 9.45-től! … Bővebben »

A vendég edukálása, diagnosztizálás, anti-aging eszköztárunk és az eredményesség

Május 26-án, kedden, Gáspár Ágnes aranykoszorús kozmetikusmester 9.05-től a vendég edukálása, diagnosztizálás, anti-aging eszköztárunk vs. eredményesség témában ad elő Digital Beauty Days online rendezvényünkön. Téged is érdekel a téma? Csatlakozz hozzánk és hallgasd meg a haza szépségipari szakma neves előadóit!… Bővebben »

Íme, a Digital Beauty Days programja, csatlakozz Te is!

Alakul a program! Kezdd te is a napot tanulással, csatlakozz háromnapos online programunkhoz, a tavasz egyik legizgalmasabb szakmai eseményéhez! Három délelőttön neves szakemberek várnak, akiket az előadások után kozmetikáról, újdonságokról, üzleti trendekről kérdezhetsz! Gyere, szakmázz május végén a Beauty-val online! … Bővebben »