Carboxy-terápia – a ClinicCare legújabb terméke is azonnal meghódította a kozmetikusokat

(Hirdetés) A svéd ClinicCare professzionális kozmetikumcsalád alapító tulajdonosainak hitvallása szerint a tökéletes bőr sima, egységes színű, gyulladástól mentes és jól hidratált. Ahogy azt termékeiktől már megszokhattuk, legújabb fejlesztésük, a Carboxy-terápia is ezeket az értékeket képviseli, és azonnal látható, fantasztikus eredményeket biztosít…. Bővebben »

Beauty Szakmai Nap – Orvosi biostimuláció a kozmetikában: a TECAR-hullám

Az Innoshape Kft. ügyvezető igazgatójaként több mint 10 éve azon dolgozom, hogy a hazai kozmetikusok megismerhessék a legújabb technológiákat és emellett üzletileg is napról-napra többé válhassanak. Cikkben bemutatom a legújabb általunk forgalmazott technológiát, amely számtalan problémára megoldást nyújthat. Egyebek mellett a Tecart, mint sokrétű, biostimulatív, orvosi és kozmetikai eljárást, amelyről az 5. Beauty Szakmai Napon, szeptember 28-án Kóczián Rita kozmetikus tréner tart előadást. Tarts velünk te is! … Bővebben »

SPA-élményt nyújtó luxuskezelések

(Hirdetés) A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési rituálékat kínál, melyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit. Kozmetikai kezeléseket olyan orvos-esztétikai eljárások ihlették, mint a mikrotűs kollagén-, indukciós- és sejtmegújító biorezonanciás eljárások, amelyek a bőrt simábbá, feszesebbé, homogénebbé varázsolják, kiemelik az arc természetes kontúrját, tonizáló és újraépítő hatással bírnak…. Bővebben »