Hatékony kozmetikumok, melyek jótékonyan hatnak a bőrre

(Hirdetés) A DRHAZI egy hazai kutató-fejlesztő cég, természetes hatóanyagkozmetikumokkal. A készítmények a kozmetikai irányzat egy teljesen új irányvonalát képviselik: a sejtszinten ható professzionális, mégis természetes medikozmetikumokat. Legfontosabb gyártási irányelveik a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech bőrregeneráló hatóanyagok magas dózisú alkalmazása. … Bővebben »

Hightech bőrmegújítás, arcfiatalítás természetesen

(Hirdetés) Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerész diplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech hatóanyagok előnyeit. A DRHAZI brand ma már a hightech kozmetikumok mellett újszerű bőrmegújítási módszereket és a szabadalmaztatott DRHAZI Bio arcplasztikát is magába foglalja. Mi a DRHAZI sikerének a titka?… Bővebben »

SALONIC: Szalon digitalizáció és online bejelentkezés

(Hirdetés) Manapság egy szépségipari szakember el van veszve az online világ nélkül! Ahhoz, hogy szolgáltatásait igénybe vegyék, elengedhetetlen az online jelentét. A magyar tulajdonú Salonic online időpontfoglaló rendszer kifejezetten a hazai szépségipar igényeire lett szabva. Értékes funkcióival 100%-ban automatizálható a bejelentkezés és az adminisztráció. Használatával a szakembereknek kizárólag a vendégre és a végezendő szolgáltatásra kell koncentrálniuk!… Bővebben »

Arctisztítás, regenerálás és ránckezelés

(Hirdetés) A legújabb prekozmetológiai kezelés különlegessége az intenzív előkezelés gépi technológiával való még intenzívebbé tétele. Az eljárás így nemcsak egy erőteljes bőrstruktúra tömörítő, regeneráló és anti-aging kezelés, hanem egyben lehetőséget ad arra is, hogy a HYDROcare H2O készülék által biztosított „wasser-vakuum” technológiának köszönhetően, egyúttal egy teljes körű, nyomkodás-mentes tisztítást is végezhessünk. … Bővebben »

A nőiség ihlette professzionális kozmetikum: Bioline Jato

(Hirdetés) A Bioline Jato a minőség, a kutatás és a professzionalizmus szinonimája. Minőségi olasz termékeivel 40 éve áll a szépség szolgálatában. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően professzionális termékei kitűnő végeredményt hoznak, így vendégeid is elégedettek lesznek. A szépség iránti szenvedély és a szigorú követelmények a márka sikerének titka. Ismerd meg Te is egy exkluzív ajánlat keretén belül! … Bővebben »