Szépítő fényterápia a holisztikus kozmetikában

Napjaink történései még inkább elgondolkodtatnak arról, és megerősítenek abban, hogy milyen értékeket képviseljen az üzletünk, a kozmetikánk. Biztos, hogy a jövőben, a vendégeink számára az egészség, az egészséget támogató eljárások lesznek a legfontosabbak. A gyorsan múló trendek, a „veszélyesebb” eljárások mellett felértékelődnek azok az arc-és testkezelések, amelyek úgy érnek el eredményt, hogy az egész szervezetünk profitálhat pozitív hatásukból. … Bővebben »

Hightech bőrmegújítás, arcfiatalítás természetesen

(Hirdetés) Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerész diplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech hatóanyagok előnyeit. A DRHAZI brand ma már a hightech kozmetikumok mellett újszerű bőrmegújítási módszereket és a szabadalmaztatott DRHAZI Bio arcplasztikát is magába foglalja. Mi a DRHAZI sikerének a titka?… Bővebben »

Holisztikus luxus arckezelés

Amikor már enyhítik a járványveszélyes időszakra vonatkozó kijárási korlátozásokat és így a kozmetikusok újra elkezdhetnek dolgozni, különösen aktuálissá válik a holisztikus szemlélettel megtervezett kezelések bevezetése a kozmetikai szalonban. Természetesen fokozottan kell figyelnünk a szalon higiéniájára, például ózonizátoros légtérfertőtlenítést csináljunk a vendég érkezése előtt, és végezzük a kezelést megfelelő minőségű maszkban…. Bővebben »