Holnaptól kijárási korlátozás!

Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Két héten keresztül az otthonunkat vagy a lakóhelyünket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatjuk el – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában…. Bővebben »

Nyitvatartás vagy kapuzárás – tippek egy szépségszalon számára a koronavírus alatt

Nagyon úgy tűnik – legalábbis minden jel arra mutat –, hogy a szépségipari szolgáltatók számára a nyitvatartás már nem egy opció. Azt mindenki tudja, hogy amíg korlátozásokkal ugyan vagy anélkül, de nyitva vannak az üzletek, boltok, szalonok, addig a fertőzés megállíthatatlan. Lassítani vagy „megállítani” éppenséggel pedig csak az emberi kontaktusok számának csökkentésével lehetne…… Bővebben »

A BKIK türelemre int, dolgoznak a megoldáson

A szakmai vezetők türelemre intenek, dolgoznak a megoldáson, hogy egyebek mellett a szépségipari szakma is bekerüljön abba a csomagba, amelyben a különböző ágazatok munkavállalói és munkáltatói is komoly kedvezményeket kaptak, egyebek mellett a járulékfizetési költségek fizetése vagy a bérlemények kapcsán. A kormány gazdaságvédelmi terve folyamatosan bővül. … Bővebben »