Újabb enyhítéseket jelentettek be

Újabb enyhítéseket jelentett be a kormány, de Budapesten továbbra is érvényben maradnak az eddig korlátozások. A budapesti polgármesterek véleményét kikérték arról, hogy mi legyen, nekik ma délután háromig volt idejük elküldeni visszajelzéseiket. Ezek mentén, valamint a virológusok ajánlásai alapján dönt a kormány arról, hogy milyen enyhítések lehetnének hétfőtől Budapesten is…. Bővebben »

Az első hét tapasztalatai az újranyitásról

Május 4-én megnyithattak a vidéki üzletek, szalonok, így az ország nagy részén újra beindulhatott az élet. Egy hét telt el azóta, az első napok tapasztalatai alapján a koronavírus-járványtól való félelem azért még az emberek nagy részében ott van, de Lavotha Ildikó, a HighCare tulajdonosa bizakodó, bár a májustól még fél, szerinte júniusra zökkenhet vissza viszonylag normál kerékvágásába az élet. … Bővebben »

Újranyitás újragondolt, megerősített higiénés szabályokkal

(Hirdetés) A szépségszakma képviselőiként eddig is sokat tettünk a jelen fertőzés terjedésének megakadályozásában, és most, amikor újra működni kezdünk, ismételten nekünk, szépségszakembereknek jut fontos szerep a megelőzésben, illetve a vendégek fegyelmének fenntartásában. Mindannyiunk érdeke, hogy biztonságot nyújtsunk és ezt közvetítsük is, körültekintő magatartásra ösztönözzük a bátrabbakat.
… Bővebben »

Újranyithatnak a szolgáltatók hétfőn!

Május 4-én új szakaszába érkezik a koronavírus elleni védekezés. Ahogyan korábban ígérték, lazítanak a szabályokon: vidéken az éttermek, szállodák teraszai nyitva lehetnek, a szolgáltatók is korlátozás nélkül működhetnek, de a gyerekek nem térnek még vissza az iskolákba, és az idősek továbbra is csak a 9-12 óráig tartó idősávban vásárolhatnak. Budapesten és Pest megyében érvényben maradnak a korábbi korlátozások. Továbbra is kérik, hogy a higiéniás szabályokat tartsuk be. … Bővebben »

WeCosmoprof, a virtuális szépségipari kiállítás, te se hagyd ki!

2021 tavaszára halasztották az 53. Cosmoprof Bologna megrendezését a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, de ettől még az élet nem áll meg. Sőt, a kiállítás szervezői egy olyan digitális platformmal jelentkeznek hamarosan, amelynek segítségével lehetővé teszik, hogy a kiállítók és a vásárlók találkozhassanak egymással az éterben. Újdonságok, oktatások és megannyi érdekesség várj a WeCosmoprof tagjait! … Bővebben »