A nőiség ihlette professzionális kozmetikum: Bioline Jato

(Hirdetés) A Bioline Jato a minőség, a kutatás és a professzionalizmus szinonimája. Minőségi olasz termékeivel 40 éve áll a szépség szolgálatában. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően professzionális termékei kitűnő végeredményt hoznak, így vendégeid is elégedettek lesznek. A szépség iránti szenvedély és a szigorú követelmények a márka sikerének titka. Ismerd meg Te is egy exkluzív ajánlat keretén belül! … Bővebben »

Aroma-pszicho

Az aromaterápia illóolajokkal való kezelést, gyógyítást jelent. Amikor mi a kozmetikai szalonban hangulatjavító illóolajokkal dolgozunk, akkor valójában wellness-kezelést végzünk. Az alábbiakban azokkal a felhasználási módokkal szeretném megismertetni a gyakorló kozmetikusokat, amelyeket azok a szépségápolók is kipróbálhatnak, akik még nem rendelkeznek komolyabb aromaterápiás ismeretekkel. … Bővebben »

Manuális nyirokdrenázs

A nyirokrendszer fontos szerepet játszik a bőrfiatalítás, a fájdalomcsillapítás és a stresszoldás terén. Megfelelő végzettséggel sikerrel alkalmazhatjuk a kozmetikai alapkezelésekbe beépítve. A manuális nyirokdrenázst Zoltai Éva, manuális nyirokdrenázs-terapeuta, szakoktató mutatja most be, akivel egyébként az Őszi Beauty szakkiállításon is találkozhattok piknikköri masszázsbemutatóján! … Bővebben »