Transzdermális oxigénterápia – bőrfiatalítás tű nélküli hatóanyagbevitellel

(Hirdetés) A TRD OXYGÉN kezelések során az OXYJET készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések során azonban nem csak oxigént, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.
Olvasd el kolléganőnk TRD OXIGÉN kezelésekről alkotott véleményét!
… Bővebben »

Transzdermális oxigénterápia – bőrfiatalítás tű nélküli hatóanyagbevitellel

(Hirdetés) Az energetizáló oxigén és a transzdermális hatóanyagok együttes ereje. Az oxigén megkérdőjelezhetetlenül létünk alapeleme. Kiemelt fontosságú, hogy bőrünk különböző rétegei folyamatosan megfelelő mennyiségű és tisztaságú oxigénhez jussanak. A dermisznek meghatározó szerepe van a bőröregedésben, itt történik többek között a kollagén-elasztin szintézis és itt formálódik a hialuronsav-struktúra. Ahhoz, hogy ezen folyamatok zavartalanul működjenek, energiára van szükség. A transzdermális oxigénterápia során megvalósul az energiabevitel, és a bőr feltöltődik, életre kel (x)… Bővebben »

Transzdermális oxigénterápia – bőrfiatalítás tű nélküli hatóanyagbevitellel

(Hirdetés) Az energetizáló oxigén és a transzdermális hatóanyagok együttes ereje. Az oxigén megkérdőjelezhetetlenül létünk alapeleme. Kiemelt fontosságú, hogy bőrünk különböző rétegei is folyamatosan megfelelő mennyiségű és tisztaságú oxigénhez jussanak, hiszen ez az energiatermelési folyamatok zavartalan működésének alapfeltétele. Többek között a sejtosztódáshoz, a kollegén-elasztin szintézishez, a sejtek megújulásához és az ATP-szintézishez is szükség van oxigénre…. Bővebben »