Egy örök klasszikus idén tavaszra? Online sminkverseny classic blue-val!

Keressük az idei tavasz legtrendibb, legvadítóbb, legszebb és természetesen legkékebb sminkjét! Ha te is várod már a jó időt és szeretnéd megmutatni,  hogyan képzeled a tavaszi sminket az év színével, azaz a classic blue-val, akkor ne habozz! A Make-Up Studio jóvoltából értékes nyereményekért szállhattok versenybe!… Bővebben »

Vértiné Sasgáti Judit: Jövőre is megpróbáljuk a Diákolimpiát!

Fantasztikus teljesítménnyel első és harmadik helyen végeztek a soproni S.SZ.C.Handler Nándor Szakképző Iskola diákjai az idei, 4. Diákolimpián. Felkészítő tanáruk, Vértiné Sasgáti Judit természetesen nagyon büszke mindkét csapatra, hiszen nem hiába gyakoroltak fél éven át heti két alkalommal az őszi Beauty versenyére. Juditnak nem ez volt az első év, hogy részt vett tanítványaival a versenyen, és azt is elárulta lapunknak, nem is az utolsó…. Bővebben »

Mutatjuk a 4. Diákolimpia döntőseit!

Minden eddiginél többen jelentkeztek az idei, 4. Diákolimpiára, az Őszi Beauty kiállítás talán legizgalmasabb versenyére. Mivel a kiírás szerint egy iskolából összesen kettő, három fős csapat indulhat, előselejtezőt is kellett tartanunk, hogy eldőljön, ki vehet részt személyesen is az október 25-én megrendezésre kerülő döntőben, a Lurdy házban! Mutatjuk a legjobb hat csapatot, akiknek a helyszínen lehet majd szurkolni! Köszönjük mindenkinek a jelentkezést, gratulálunk az elődöntő nyerteseinek! … Bővebben »