A legjobbat nyújtani – a hónap szalonja: HIGH CARE® Stúdió Budaörs

„Több mint 16 éve vagyok tagja a High Care® Cosmetics franchise hálózatának. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család” – hangsúlyozza Koókné Bordás Andrea, a szépségstúdió tulajdonosa, aki az alábbiakban bepillantást engedd olvasóinknak a szalonja mindennapjaiba.

„Huszonhét éve vagyok a pályán, 1992-ben nyitottam meg az első kozmetikai üzletemet. Akkor még csak az arckezelések voltak az előtérben. Aztán évről évre egyre többen kezdtek érdeklődni a testkezelések iránt. Mindig fontosnak tartottam, hogy a vendégeim igényeit figyelembe véve vezessek be új szolgáltatásokat. Így esett a választásom 16 évvel ezelőtt a High Care®-re, ekkor döntöttem a franchise csatlakozás mellett. Akkor is, ahogyan most is, nagyon magaménak érzem azt a szemléletet, ami a márka mögött van. Nagyon fontos a mindennapi munkámban az a sok-sok segítség, amit a cégtől kapunk szakmai és marketing területen egyaránt. Imádom a közös szezonnyitó franchise tréningeket, úgy feltöltődöm ilyenkor energiával, új ismeretekkel, információval, ami egy fél évre ismét nagy lendületet ad munkámhoz, aztán jöhet a következő tréning…
Szakmailag mindig is a legjobbat szerettem volna nyújtani vendégeimnek, úgy érzem ez sikerült is, hiszen nagyon szép számmal vannak törzsvendégeink, de sokat változtam is az elmúlt évek alatt: magabiztosabb lettem a termékajánlásban, bátrabban nyúlok az újdonságokhoz. Felvállalom, felvállaljuk azon véleményünket, hogy a marketingismereteknek nagyon fontos szerepe van a minőségi kozmetikai szolgáltatások és a termékek eladásában.”

Adatok:
A szalon megnyitása:
2003. január
Tulajdonos:
Koókné Bordás Andrea
Helyiségek:
Arckezelő kabin,
2 testkezelő kabin
70 m2
Az üzletben alkalmazott eljárások:
Body wrapping
Iono care oxigénion terápia
Mezo care mezoterápia
SPM Digital vákuummasszázs
Slide Styler hullámmasszázs
Sono Styler ultrahangos
hatóanyag-bejuttatás
Iono Jet magasnyomáson,
oxigén jelenlétében hatóanyag bejuttatás,
Popó tuning
Törzsvendégek aránya:
80%
Vendégek átlagéletkora:
40 év feletti
Havi vendégszám:
150 fő
HIGH-CARE STÚDIÓ BUDAÖRS
Kálvária utca 12.
Telefon:
06 23/422-969
e-mail:
info@highcarebudaors.hu
webcím:
www.highcarebudaors.hu

Holisztikus szemlélet

A Weyergans High Care® Cosmetics holisztikus szemléletű arc-és testkezelései a szépség mellett az egészséget, az egészségmegőrzést tekintik a legfontosabb küldetésnek – ez az a szemlélet, amely hozzám is nagyon közel áll. Kezeléseink nagyon eredmény-orientáltak, minden bőrtípusra megfelelő ellátást, minden problémára a megfelelő megoldást kínálják. Ma már nagyon komoly géppark áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy valóban egy teljes körű ápolást nyújthassunk vendéginknek.  A cég két legújabb készüléke az én üzletemben is megtalálható. Személyes kedvencem közé tartozik az Iono Jet plazmakezelés és az oxigénterápia, amely 2018-ban kiegészült a fényterápiával. Persze vendégeink a megunhatatlan SPM vákuummasszázsról és a Slide Styler csúszóhullámmasszázs kezelésről sem mondanak le. Az is igaz, hogy a „kezemet” is nagyon szeretik, így egy-egy jó arcmasszázs az exkluzív hatóanyagainkkal mindig különleges vonzerőt jelent.
A tavaszi High Care® nyílt napokat a szalonom vendégei is mindig nagyon várják, hiszen ilyenkor minden az újdonságokról, a kedvezményekről és az ajándékkezelésekről szól. Idei nagy termékkülönlegességünk a Simply Red alakformáló, zsírbontó spray biztos a vendégeink nagy kedvencei közé tartozik majd.  Tavasszal részt veszünk egy a „Jó alak, jó egészség” országos felhívásban. Kisorsoltuk azt a vendéget, akinek egy teljes testkezelő kúrát adunk ajándékba. A „játék” segítségével országosan is bemutathatjuk, hogy milyen eredményes cellullitkúrákat végzünk a High Care® szalonokban.
Szeretem a kihívásokat, az új feladatokat – nagyon motivál, hogy ne csak az elvárásoknak, de a saját céljaimnak is eleget tegyek. Ezek azok a dolgok, amelyek fontossá teszik számomra a csapatban – a High Care frachise-rendszerében való közös munkát.

 

High Carer® franchise-hálózat, elismerések:
„Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban Díj” – 2013.
„KKV Marketing Gyémánt Díj” – 2015.

 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?