Kozmetikusként érint engem az új online számlaadat szolgáltatás?

Hogyan érinti a kozmetikusokat az online adatszolgáltatási kötelezettség július 1-én érvénybe lépő kibővítése? Kötelező regisztrálnia a NAV Online számla rendszerébe? Akkor is érinti az adatszolgáltatás, ha kézi számlát állít ki, vagy ha alanyi adómentes? Ezekre a kérdésekre Dr. Angyalné Varga Krisztina, szakközgazdász, mérlegképes könyvelő, adja meg a választ…. Bővebben »

SALONIC: Szalon digitalizáció és online bejelentkezés

(Hirdetés) Manapság egy szépségipari szakember el van veszve az online világ nélkül! Ahhoz, hogy szolgáltatásait igénybe vegyék, elengedhetetlen az online jelentét. A magyar tulajdonú Salonic online időpontfoglaló rendszer kifejezetten a hazai szépségipar igényeire lett szabva. Értékes funkcióival 100%-ban automatizálható a bejelentkezés és az adminisztráció. Használatával a szakembereknek kizárólag a vendégre és a végezendő szolgáltatásra kell koncentrálniuk!… Bővebben »

Az első hét tapasztalatai az újranyitásról

Május 4-én megnyithattak a vidéki üzletek, szalonok, így az ország nagy részén újra beindulhatott az élet. Egy hét telt el azóta, az első napok tapasztalatai alapján a koronavírus-járványtól való félelem azért még az emberek nagy részében ott van, de Lavotha Ildikó, a HighCare tulajdonosa bizakodó, bár a májustól még fél, szerinte júniusra zökkenhet vissza viszonylag normál kerékvágásába az élet. … Bővebben »