Ahol a szépségápolást egészségmegőrző terápiákkal ötvözik – Ayurvéda Szépség Center

Az ayurvéda egy szépségápolási és egészségmegőrző filozófia, melynek szellemében az ember a természet része, amellyel elválaszthatatlan egységet alkot. Ennek jegyében nyitotta meg a szalonját Hermann Mónika 2019 szeptemberében.

Hermann Mónika: „Az ayurvéda tudományával a főiskolás éveim alatt ismerkedtem meg, részemről szerelem lett belőle az első látásra. Mindent megtanultam az ayurvédáról, amit csak itthon lehetett. A szűkös terméklehetőségek azonban további kutatásra ösztönöztek.
Szerencsére hamar rátaláltam egy angliai cégre, amelyik a világon egyedülálló termékkínálattal rendelkezik. Ennek köszönhetően egy fantasztikus indiai ayurvédikus doktornő tanítványa lehettem, akitől további ismereteket sajátíthattam el a csodálatos ayurvéda világáról. Ekkor már tudtam, hogy ayurvédikus és holisztikus kozmetikus tanulmányaimat felhasználva a szépségápolás ősi, ugyanakkor a mai ember igényei számára tökéletes kezelési kínálatot nyújtok majd a vendégeimnek egy 5000 éves tradícióra alapozott szépségápolási termékcsaládot alkalmazva.”

Adatok:
KAPCSOLAT
Tulajdonos:
Hermann Mónika
kozmetikusmester, professzionális
szépségterapeuta, ayurvéda
panchakarma terapeuta, szakoktató
Kollégák:
Papp Edina
jógaoktató, ayurvédikus masszőr,
természetgyógyász, vegyész
Bóna Andrea
ayurvédikus szépségterapeuta,
ayurvédikus masszőr,
kozmetikustanuló
Suresh Kumar
Subramanian ayurvédikus
panchakarma terapeuta
Aranyos Erika
biorezonanciás testelemző,
kineziológus
Helyiségek:
bemutatóterem, jógaterem,
oktatóterem, ayurvédikus masszázs
kezelőterem, kozmetikai
és ayurvédikus szépségápolási
kezelőterem, öltöző,
szociális helyiségek
Alapterület: 120 m2
Márkák:
Ayurveda Pura London,
Holistic Essentials
AYURVÉDA SZÉPSÉG CENTER
1211 Bp., II., Rákóczi F. út 125.
Telefon: 06 70/7012 227
email: info@ayurvedacenter.hu
facebook: Ayurvéda Szépség Center
instagram: ayurveda_ szépség _center
www.ayurvedacenter.hu
Nyitvatartás:
Bejelentkezés alapján

Szalonból szépségcenter
„Ekkor már csak egy hely kellett az álmaim valóra váltásához: az addigi 30 m2-es szalont egy 120 m2-es szépségcenter váltotta fel. A szalon kialakításánál figyelembe vettük, hogy az arc- és testkezeléseknek is megfelelő teret tudjunk biztosítani, emellett helyet kapott egy bemutatóterem is, ahol a Holistic Essentials készítmények foglalnak helyet, hiszen kizárólagos magyarországi forgalmazóként méltó helyet kerestem ennek a csodás, gyógy- és egzotikus növényekben, virágokban, hidegen sajtolt növényi és illóolajokban gazdag egyedülálló, tradicionális ayurvédikus termékkínálatnak is.
Fontos szempont volt az egyszerű, letisztult dizájn kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy a hölgy és a férfi vendégeink egyaránt kellemesen érezzék magukat. Illatokkal, kellemes zenével és egy csipet keleti varázslattal várjuk a hozzánk érkezőket.”

Szépség Akadémia

„Szépségcenterünk helyet adott a Szépség Akadémiánknak is, ahol a szakemberek részére számos arc- és testkezelési technikát kínálunk, melyekkel bővíthetik a szolgáltatásaikat, illetve ayurvédikus szépségterapeutává válhatnak.”

Személyre szabott kezelések
A holisztikus szemléletmódban történő kezelések mindig az ember egészére irányulnak, ezért nálunk mindenki személyre szabott kezelésben részesül. A hagyományos kozmetikai diagnosztizálás mellett ayurvédikus, holisztikus diagnosztizálást követően választjuk ki a kezeléshez használt alapanyagokat.
Emellett a számtalan ayurvédikus masszázstechnikából a vendég aktuális lelki állapotának megfelelővel varázsoljuk el őt. Maga a rituálé egy tökéletes testi, lelki megújulást biztosít, miközben a vendég hétről-hétre, hónapról-hónapra egyre szebb és szebb lesz, és egyre jobban és jobban érzi magát testileg-lelkileg. Mindehhez egyedül már kevésnek bizonyultam, ezért hamarosan csatlakozott hozzám Edina, aki jógaórákat és ayurvédikus masszázsokat kínál, majd jött Andi is, aki kozmetikustanulóként ayurvédikus szépségápolással és ayurvédikus masszázsokkal várja a vendégeket. Decemberben csatlakozott a csapatunkhoz Suresh, indiai képzett ayurvéda panchakarma-terapeuta Keralából, aki autentikus kezeléseket, méregtelenítő terápiákat kínál. Erikával kiegészülve már biorezonanciás testelemzés is megtalálható a szalonunkban.
Csepel szívében várjuk az ayurvédikus terápiák iránt érdeklődőket, és ugyanitt várjuk mind azon szakembereket, akik a természetes kozmetikumokat és terápiákat részesítik előnyben.”


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail