Bakos Erika: igazi meglepetés volt az eredményhirdetés

Hatalmas sikert arattak a magyar körmösök Las Vegasban, a NailPro Bajnokságon. Bakos Erika és Koppányi Emese több versenyszámban is megmérettették magukat, és az eredmény: több arany és bronzérem. Ráadásul Koppányi Emese első magyar versenyzőként az 5 állomásos Amerikai Nail Pro Kupa versenyzői között a legmagasabb pontszámot érte el! Bakos Erika lapunknak elárulta: elképesztő kalandosra sikerült az utazás, ha ez lett volna az első amerikai versenye, többször biztosan nem indulna neki.

– Idén februárban Rio de Janeiróban is oktathattam, és a magánoktatások is nagyon jól beindultak – mesélte lapunknak Erika, aki azt is elárulta, hogy erre a versenyre nem tudott úgy készülni, ahogy szokott. – A fantasy kategóriára csak 2 hónapot készültem, ennek háromszorosát szoktam. A többi kategóriában nem is volt időm, csak az indulás előtti napokban néhány körmöt készíteni. Viszont úgy gondoltam, hogy rutinos versenyzőként menni fog. Akkor még nem tudtuk milyen viszontagságos utunk lesz. Eltörölték ugyanis a járatunkat, Koppányi Emeséék segítettek új jegyekkel, aztán 12 órás csúszással érkeztünk meg, de a poggyászaink nem utaztak velünk. Így hatalmas késéssel, a verseny előtt pár órával, hajnalban érkeztünk meg Las Vegasba versenyezni, 2 óra alvás után – tette hozzá Erika, akinek öröm volt az ürömben, hogy lánya, aki szintén szakmabeli, volt a modellje, ráadásul ő ott, Vegasban lett 21 éves. – Ez lett volna a szülinapi ajándéka, hát nem így terveztem – mosolygott Erika, aki négy versenyszámban indult, első nap az öt extrém formában.  – Természetesen ezek után nem voltam formában, így a második órában letörtem a gyűrűs ujjon a körmöt, amit kijavítottam, de így már nem számítottam helyezésre. Második napon extrém stiletto építő – díszítő kategóriában indultunk, itt csak építő anyaggal lehet díszíteni az 5cm hosszú körmöt, és csak beépítve, erre 2 óra volt. Ezzel sem voltam elégedett, de a csapatversenyre összeszedtük magunkat, és egy tökéletes tipp-ragasztással és összereszeléssel segítettem Koppányi Emesét és Frederic Edanget, akikkel az EDKO csapatot képviseltük. A harmadik napon volt a fantasy-kategória, ahol Burlesque volt a téma, és elsiklottunk egy szabály felett így pontlevonást kaptunk.
Amikor Erika nem versenyezett épp, akkor az EDKO NAILS standján bemutatózott. A cég nemrég debütált.
– Hétfőn délután az eredményhirdetés igazi meglepetés volt számunkra, hiszen 2 arany és egy bronz éremmel lettem gazdagabb: az öt forma és a csapatversenyben nyertünk, valamint a stiletto-kategóriában lettem bronz érmes. A döcögős indulás után ez hatalmas boldogság volt nekem, a lányomnak és a cégnek is, hiszen ez egy erőn felüli teljesítmény eredménye. Érthető okokból, most egy ideig nem szeretnék versenyezni, habár a lányomat teljesen elvarázsolta Amerika, úgyhogy a folytatás már nem rajtam múlik…

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?