Csodás pillák műszempilla nélkül? Tanuld meg te is a szempilla liftinget!

(Hirdetés) Szeretnél te is műszempillák nélkül is varázslatos pillákat varázsolni a vendégeidnek? Ismerd meg a szempillaliftinget! A Best Lashes Professional tanfolyamain mindent megtudhatsz erről az egyedi módszerről, majd vásárolj kedvezményes áron!

A szempillák hosszan tartó kihangsúlyozásának titka: szempilla lifting!

Az elmúlt 4 év során azt tapasztaltuk, hogy egyre nő azon szakemberek – és természetesen felhasználók – száma, akik vendégeik, valamint saját szempilláik kiemelésére ezt az újfajta módszert választják. A szempilla liftinget a Best Lashes Professional tulajdonosa, Fodor-Csuti Renáta tette közkedveltté és elérhetővé Magyarországon. A módszer sikerének egyik kulcsa a kiváló minőségű lifting termékek forgalmazása, a másik pedig az elsajátításához szükséges színvonalas oktatás biztosítása.

De mi is pontosan a szempilla lifting?

A szempilla lifting egy olyan eljárás, amelynek során műszempillák nélkül érhetünk el látványos végeredményt. Hogyan? Az átlagosan 45 perces kezelés során a szempillákat a szempillatőtől megemelik és ívesen vezetik felfelé, ezzel optikailag hosszabbítva és dúsítva azt. A lifting eredménye, hogy a természetes pillák 6-8 héten keresztül látványosak, egészségesek és dúsabb hatásúak lesznek. Plusz pont, hogy ezek után is festhetőek, sminkelhetőek, akár olajos lemosó, krém használata is lehetséges.

Tartósabb és természetesebb…

A lifting alkalmazása során felhasznált Best Lashes Professional termékek korszerű és kíméletes alapanyagokból készülnek, így nem roncsolják a szempillákat. Alapanyagainkat egyedi fejlesztés alapján az Európai Unióban gyártják, és hosszas tesztelés után kerülnek forgalomba. A Best Lash szempilla lifting ragasztó bőrbarát, tartóssága egyedülálló, minősége pedig kiemelkedő a lifting termékek piacán.

Miben más, mint a szempilla dauer?

Alapjában véve különbözik egymástól a két eljárás, a dauer és a speciális szempilla lifting. A dauer kusza, össze-vissza álló, göndör szempillákat eredményez. A technika lényege, hogy a saját pillákat göndörítik, amelynek hátránya, hogy ezáltal optikailag rövidítik is azt. A dauer során alkalmazott anyagok kevésbé korszerűek és kíméletesek, ezért előfordulhat, hogy használatukkal kárt tesznek az egészséges szálakban. A szempilla lifting ezzel szemben a szempillák tövét emeli és a teljes hosszát hangsúlyozza, így optikailag növeli azokat. Az anyagok korszerűek és kíméletesek, nem roncsolják a saját szempillákat.

Kinek ajánlható?

  • Azoknak, akiknek egyenes szempillájuk van és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.
  • Azoknak, akik idegenkednek a műszempillától, mégis szeretnének hosszúnak látszó, ívelt szempillát.
  • Azoknak, akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.
  • Azoknak, akik csak 2 havonta szeretnének a szempillájukkal foglalkozni.
  • Azoknak, akik gyors és tartós megoldást szeretnének.
  • Azoknak, akik a műszempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, gyorsabb, és költségkímélőbb megoldást.
  • Azoknak, akiknek nem volt tartós a műszempilla hosszabbítás.

Te is bevezetnéd szolgáltatásaid közé a szempilla liftinget?

A Best Lashes Professional gyakorlati szempilla lifting tanfolyamok kis létszámú (max. 4 fős) csoportokban zajlanak, de igény esetén egyéni oktatást is biztosítunk.

Miért érdemes gyakorlati oktatásainkat választanod?

  • Gyakorlatorientált, kiscsoportos képzésünkön kiemelt figyelmet fordítunk Rád.
  • Minden oktatásunkat tapasztalt, nemzetközi mester stylist oktató tartja.
  • A képzés során munkád sikerességét minőségi, professzionális termékcsaláddal támogatjuk.
  • Kiemelt marketingtámogatást nyújtunk számodra, hogy még sikeresebb lehess a szakmádban.
  • A képzés napján 10% kedvezménnyel vásárolhatsz boltunkban.

Itt tudod megnézni a szabad időpontokat!  


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail