Egy örök klasszikus idén tavaszra? Online sminkverseny classic blue-val!

Keressük az idei tavasz legtrendibb, legvadítóbb, legszebb és természetesen legkékebb sminkjét! Ha te is várod már a jó időt és szeretnéd megmutatni,  hogyan képzeled a tavaszi sminket az év színével, azaz a classic blue-val, akkor ne habozz! Küldd el nekünk munkád nyitott és csukott szemes fotóját privát üzenetben a Facebook oldalunkon, és írd le hozzá, hogy ki készítette a sminket, ki a modell, és küldj mellé elérhetőséget is, hogy értesíteni tudjunk, ha Te nyerted meg a Tavasz 2020 sminkversenyét.

S hogy miért érdemes jelentkezned? Erre több nyomós érvünk is van.
Egyrészt, megmutathatod ország-világnak, hogy mit tudsz. Másrészt a  jóvoltából az első három helyezett értékes nyereményekkel gazdagodik.
A harmadik helyezett 10 ezer, a második helyezett 20 ezer, az első helyezett pedig 30 ezer forintos vásárlási utalványt kap, ráadásként a dobogó legfelső fokán állva egy interjú is készül veled a Beauty Forum online kiadásába.
A munka kivitelezése csak rajtad áll, de fontos, hogy használd a classic blue-t és ne feledd, legyél merész, hiszen a tavasz is százszámra ontja a színeket, te is engedd el bátran a fantáziádat!
A verseny sminkjeit érkezési sorrendben mutatjuk be Facebook oldalunkon, illetve weboldalunkon egyaránt. A három legtöbb lájkot kapott smink lesz a verseny győztese.

A fotókat március 3-tól március 23-án 12 óráig várjuk, szavazni március 26-án, déli 12 óráig lehet.

Fenntartjuk a jogot, hogy ha valakinél felmerül a gyanú, hogy lájkvadász oldalak segítségével szeretne előnyhöz jutni, kizárjuk a versenyből.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail