Elhalasztották a Cosmoprof szépségipari szakkiállítást!

A világszerte terjedő, így Olaszországban is felbukkanó korona-vírus miatt elhalasztották az egyik legnagyobb szépségipari szakkiállítás-és vásárt, a Cosmoprof Bolognát. Az eredetileg tervezett március 12-16-ig tartó kiállítás a szervezők döntése értelmében június 11-15-ig lesz látogatható.

– A legfrissebb hírek a korona-vírus terjedéséről arra késztettek bennünket, hogy felülvizsgáljuk álláspontunkat. A regionális kormány, valamint a város önkormányzatának vezetésével egyetértésben a kiállítás elhalasztása jelenleg a legjobb megoldás az egészségünk megőrzése érdekében – nyilatkozta Gianpiero Calzolari, a BolognaFiere elnöke.
Mivel a cégcsoport elkötelezett a szépségipari piac világszintű fejlesztése mellett, a rendezvényt június 11-15 közötti időpontra halasztotta el, így a kiállítás több, mint 3000 kiállítójának, valamint az évi 265 ezer látogatónak nyár elején a megszokott minőségű rendezvényt tudják biztosítani.
– Szeretnék köszönetet mondani a kiállítóknak és partnereinknek a megértésért, amelyet az elmúlt hetekben tanúsítottak. Az egész iparág együttműködésének köszönhetően a júniusi rendezvényünk kulcsfontosságú pillanat lesz ágazatunk számára – tette hozzá Enrico Zannini, a BolognaFiere Cosmoprof vezérigazgatója.
Az időpont elhalasztása várhatóan nem jelent lényegi változást a programok és események tekintetében.

A rendezvényről a www.cosmoprof.com weboldalon olvashattok további részleteket.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail