Fontos tanácsok, hogyan segíthetjük most egymást!

Nagyon hasznos kezdeményezést indított el a Thalion márka annak érdekében, hogy a nehéz időkben hogyan támogathatjuk, segíthetjük egymást, hogy mindenki átvészelje ezt az időszakot. Nézzétek csak!

A Thalion márka az alábbi instagram poszttal igyekszik támogatni a kozmetikusokat:

A kozmetikus partnereink sorra hozzák meg azt a döntést, hogy maguk és vendégeik egészsége érdekében lemondják a kezeléseket és egyenlőre bezárják a kozmetikákat. Sokak számára nehéz most ez az időszak, amelyben leginkább egymásra vigyázva, egymást segítve tudjuk kezelni ezt a helyzetet.

A kozmetikussal legtöbbször nagyon személyes, baráti és bizalmas kapcsolat alakul ki az évek során, így vendégként sokan azon gondolkoznak hogyan tudnának segíteni a bevétel nélkül maradt kozmetikusokon, masszőrökön. Íme néhány jótanács, amivel átmenetileg is tudunk segíteni egymáson:
#AJÁNDÉKUTALVÁNY vásárlással vagy Előbejelentkezéssel bevételhez juthat a kozmetikus, segítünk a következő hetek, akár hónapok fizetési problémáiban egy kicsit – sok kicsi sokra megy alapon – és amikor szerencsésen újraindul a kozmetika, akkor segítünk visszaszoktatni a vendégeket a szépségápolási kezelésekre
#OTTHONI SZÉPSÉGÁPOLÁSI tanácsok: hívjuk kozmetikusunkat és kérjünk tőle tanácsokat az otthoni szépségápolásra, amíg lehet vásároljunk kiszállítással otthon használatos termékeket magunknak, hogy megőrizzük szépségünket és ezzel önbizalmunkat is, amire most nagy szükségünk lesz
#TARTSUK A KAPCSOLATOT: a kozmetikus egy tipikusan női, segítő hivatás, amelyben nagyon fontos a kapcsolat, az empátia, a női segítő energiák. Maradjunk kapcsolatban telefonon, a közösségi médián keresztül. Vigyázzunk egymás testi-lelki-szellemi egészségére!

Mindent a koronavírusról! KATTINTS! 

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail