Forradalmi arclifting gép Finnországból!

A TAKE TEN egyedülálló, az arc gimnasztikáját elősegítő forradalmi újítás, amelyet az orvostudomány  módszereivel kutattak és fejlesztettek ki. A Glasgow-i Egyetem neurofiziológusa, Ronald Baxendale olyan páciensek gyógyulása érdekében folytatott kutatásokat, akiknek az izma vagy izomtömege valamilyen oknál fogva megrenyhült. A Take Ten egy licensszel védett arcizomlifting eljárás, a készüléket Finnországban gyártja az MKCosmetics OY immár 20 éve.

A készülék működési alapelve, hogy az arc izmainak megfeszítésével – amelyet a készülék elektromos ingerületkeltéssel ér el -, növeli az arc izmainak tömegét, mivel a folyadékkeringés javul, amely megváltoztatja az arcizom formáját is. A ráncok és vonások megemelkednek, a fakó és fáradt arc frissé, fiatalossá válik és egészséges, életteli színt kap.

A TAKE TEN kúra egyedülálló, hiszen:

 Az arcidegbénultak számára állapotuk, funkcióik, keringésük javítására fejlesztették ki, így még makacs, régi problémákra  is hatékony.

 Mikroamper (ami az amper milliomodrésze) helyett a Take Ten milliamperrel működik (ami az amper ezredrésze). Tehát a Take Ten ezerszer hatékonyabb, mint a mikroamperes készülékek.

–  A készülék az idegpályákat stimulálva Baxendale Wave hullámokkal működik: hatékony, fájdalommentes, biztonságos és pihentető.

–  Az arc(sz)építő kúra során az izomtömeg nő: korábbi terjedelmét veszi fel, így a ráncok, vonások megemelkednek, a kúra végén az eredmény szemmel látható.

A készülék és a kezelés 10 éve Magyarországon is elérhető.

Kapcsolat a finn forgalmazóhoz:
Jakus Mónika
+36 20 466 9967


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail