Fotó/Illusztráció: Freepik.com

Hatékony rádiófrekvenciás kezelés Syncare géllel

(Hirdetés) A Syncare gélje megkönnyíti a rádiófrekvenciás gép fejének mozgását, hiszen kiváló síkosságának köszönhetően segíti annak csúszását. Mivel kis mennyiségű olívaolajat tartalmaz, egyúttal csökkenti a bőrirritáció kockázatát a nem kívánt rádiófrekvencia-túlmelegedés miatt.


A kozmetikai rádiófrekvenciás készülékek kisebbek és általában bi-és tripoláris elektródákkal vannak felszerelve. Méretük az arc vagy a test kisebb területeihez igazodik. Általában kisebb a teljesítményük, amely megfelelő a kozmetikai kezelésekhez.
A kezelés hatására a szövet a bőr felszíne közelében felmelegszik. Az energia elsősorban a felhámban és részben az irhában koncentrálódik, ami pozitív hatással van a kollagén rostokra. Az eljárás megismétlésével úgynevezett kontrollált rádiófrekvenciás, nem invazív arcliftinget kapunk. A bőrt lágyítja és feszesíti, csökkenti a ráncokat. A hatás a bőr állapotától, az eszköz típusától és a választott technikától függ.

A Syncare gélje megkönnyíti a rádiófrekvenciás gépek használatát, hiszen kiváló síkosságának köszönhetően megkönnyíti a fej mozgását. A gél kis mennyiségű olívaolajat tartalmaz, amely tovább segíti a csúszást és csökkenti a bőrirritáció kockázatát a nem kívánt rádiófrekvencia-túlmelegedés miatt.

Ajánlott száraz, tiszta arcbőrre (az esetleges szennyeződést a Mattító tonikkal (152) ajánljuk eltávolítani). Nagyjából 0,5 cm vastagságban felvisszük a gélt a kezelni kívánt területre. A gélre ráhelyezzük a rádió frekvencia kezelőfejet és követjük az eszköz utasításait. Ha a fej csúszása csökken, vigyen fel alá gélt.

FIGYELEM – Ha aktív rádiófrekvenciát alkalmaz a bőrön kontaktgél nélkül, égési sérüléseket okozhat.

 

 

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?